Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, October 18, 2015

Terbongkar! MH-17 Sebenarnya Adalah Pesawat MH-370 Yang Telah Hilang?Apabila telah diumumkan bahawa penerbangan MH370 hilang tanpa dikesan, ada yang berpendapat  bahawa pesawat yang sama akan digunakan kemudian dalam operasi bendera palsu.

Pada 8 March 2014, Pesawat penerbangan Malaysia (MAS) MH370 yang membawa 227 penumpang dan 12 orang anak kapal telah berlepas dari Lapangan terbang KLIA pada pukul 00.35 pagi dan dijadualkan akan sampai ke Beijing pada pukul 6.30 pagi. 

1.19 pagi: MH370 sempat berhubung dengan menara kawalan di KLIA untuk kali yang terakhir. 

1.35 pagi: Sejam selepas berlepas, Pesawat MH370 telah dirampas oleh Mossad (Ejen Perisikan Israel) dengan menggunakan alat kawalan jauh dari pesawat tentera yang digelar AWACS.

Pesawat tentera AWACS

Pesawat tentera AWACS

Pesawat tentera AWACS itu telah berjaya mengawal keseluruhan kapal terbang MH370 dengan menggunakan alat kawalan jauh dan kemudian mula memusingkan MH370 ke arah lautan hindi.


2.00 pagi: Fariq Abdul Hamid iaitu pembantu juruterbang pesawat MH370 telah cuba menghubungi seseorang menerusi panggilan telefon ketika pesawat tersebut terbang serendah 5000 kaki di ruang udara Pulau Pinang pada hari tersebut. Difahamkan pesawat Boeing 777-200 ER itu terbang pada ketinggian yang cukup rendah bagi membolehkan isyarat telefon bimbit dikesan oleh pemancar telekomunikasi di darat. Panggilan tersebut bagaimanapun terputus sebelum sambungan berjaya dilakukan. 4.00 pagi: Para penduduk di kepulauan Maldives telah memberitahu kepada para pemberita bahawa mereka telah melihat sebuah kapal terbang yang terbang terlalu rendah dan mereka mengatakan bahawa warnanya sama seperti pesawat MAS (Malaysian Airline System)6.00 pagi: Pesawat MH370 dan juga pesawat tentera AWACS telah mendarat di pulau Diego Garcia
Diego Garcia terletak di Lautan Hindi dan juga merupakan pengkalan ketenteraan laut Amerika Syarikat. Luas wilayah tersebut sekitar 60 km². 


Pulau Diego Garcia 
 Landasan kapal terbang di Diego Garcia 

6.30 pagi: Para penumpang MH370  yang berjumlah 239 orang itu telah ditawan dan dimasukkan kedalam penjara yang terdapat disitu. Mereka telah diikat dan mata mereka telah ditutup serta telah diberi dadah untuk "mendiamkan" mereka. "Bangunan Hitam" di gambar diatas 
menunjukkan lokasi penjara di Diego Garcia. 

20 daripada penumpang MH370 adalah terdiri dari pekerja Freescale Semiconductor Terdapat 20 penumpang MH370 yang terdiri daripada pekerja di syarikat Freescale Semiconductor. Diantara mereka terdapat 4 orang yang memegang hakcipta ataupun 'Patent' yang baru didaftarkan mereka. "Patent" tersebut adalah untuk kegunaan dalam bidang ketenteraan yang terkini.

'Patent' yang baru didaftarkan itu berada dibawah pegangan 5 individu dengan setiap individu menguasai 20% dari royalti.

Dimana 20% dikuasai oleh Peidong Wang, dari Freescale Semiconductor of Suzhou, China,  20% dikuasai oleh Zhijun Chen, juga dari Freescale Semiconductor of Suzhou, China. 20% dikuasai oleh Zhihong Cheng, dari Freescale Semiconductor of Suzhou, China,  20% Li Ying, dari Freescale Semiconductor of Suzhou, China  dan Freescale Semiconductor sendiri 20%..

Jika salah seorang dari di atas terbunuh atau hilang maka ianya tetap akan dibahagikan sama rata.. dan jika empat dari lima itu terbunuh atau hilang maka keseluruhan royalti akan dibayar kepada yang tinggal..

Siapa pemilik Freescale Semiconductor? Iaitu seorang Yahudi yang terkenal yang bernama Jacob Rothschild melalui Blackstone. 


Gambar dibawah menunjukkan wajah 4 pemegang  hakcipta ataupun 'Patent' yang didaftarkan sebelum rampasan MH370. 1) Peid Ong Wang, Suzhou, China, (20%)  2) Zhijun Chen, Suzhou, China, (20%)  3) Zhihong Cheng, Suzhou, China, (20%)  4) Li Ying, Suzhou, China, (20%)  


March 11, 2014
Gambar dibawah menunjukkan "Patent" yang didaftarkan pada March 11, 2014 iaitu selepas 3 hari kejadian MH370 dirampas. 


Jacob Rothschild 

Kini hakcipta "Patent" tersebut telah menjadi hak mutlak Jacob Rothschild. Siapakah dia Jacob Rothschild? Dia adalah pemilik Bank Dunia dan juga pemilik Bank Negara di semua negara termasuk Bank Negara Malaysia.
Dia juga adalah ketua kepada kesemua bangsa yahudi diseluruh dunia dan dia juga adalah ketua untuk NWO (New World Order) iaitu ketua kerajaan dunia (secara sulit). Setiap peperangan yang berlaku di dunia ini adalah atas arahan Jacob Rothschild.

Setiap bencana yang melanda dunia ini adalah atas arahan Jacob Rothschild. Rampasan MH370 juga adalah atas arahan Jacob Rothschild. Dia adalah "Dajjal" untuk seluruh dunia.


INILAH PUNCA SEBENAR MOSSAD MERAMPAS MH370 WALAUPUN TERPAKSA MEMBUNUH 239 NYAWA.  TETAPI MATLAMAT MOSSAD YANG PALING UTAMA IALAH MEREKA INGIN MENGGUNAKAN MH370 UNTUK SESUATU TUJUAN YANG LEBIH DAHSYAT LAGI IAITU........................(JAWAPANNYA AKAN DIDEDAHKAN DIBAWAH NANTI)

March 19, 2014.
9.22 pagi. Salah seorang penumpang dari pesawat tersebut yang bernama Philip Wood. Beliau adalah pekerja di syarikat IBM Malaysia Sdn. Bhd. 
Pada 19 March 2014, iaitu selepas 11 hari dari tarikh MH370 dirampas, Philip Wood telah berjaya menghantar gambar SELFIE yang diambil dalam penjara yang gelap dan menghantar mesej melalui iPhone ke dalam Internet di website 4chan.com. 


Gambar itu terlalu gelap kerana diambil dalam penjara yang gelap. Apabila gambar tersebut telah dicuba untuk dijelaskan dengan lebih terang melalui komputer maka kita akan dapat imej seperti gambar di bawah. Kelihatan ada bag hitam diatas kepala Philip wood 


Keadaan Philip wood adalah seperti gambar dibawah.


Gambar gelap yang dihantar oleh Philip Wood mengandungi maklumat GPS dan lokasi. Apabila dikaji maklumat GPS tersebut maka lokasinya telah tertera sebagai berikut: -

7 18 58.3 LATITUDE
72 25 35.6 LONGITUDE

Lokasi yang tertera dalam GPS itu apabila dimuatkan dalam "itouchmap.com", maka akan ditunjukkan gambar tempat tersebut. 


Jelas dalam gambar diatas menunjukkan lokasi sebenar Philip Wood berada. Dia berada di sebuah bangunan berdekatan landasan kapal terbang di Diego Garcia. 


Akhirnya beliau dan para penumpang yang lain telah dibunuh oleh Mossad. Kemudian MH370 telah diterbangkan semula (dengan cat baru dan logo lain) ke Amerika.

March 24, 2014. 

Pada 24 March 2014, Kapal terbang tersebut telah digunakan untuk melancarkan serangan ke persidangan nuclear di The Hague di Netherlands.

Persidangan tersebut telah dihadiri oleh 58 pemimpin dari seluruh dunia. Persidangan tersebut adalah perangkap yang sengaja dirancang oleh yahudi untuk mengumpul pemimpin dari seluruh dunia. Tetapi kapal terbang itu telah dipintas dan dihalang masuk oleh pesawat tentera belanda. Akhirnya kapal terbang itu terpaksa mendarat di suatu tempat rahsia di Europa. 

Gambar diatas menunjukkan pesawat tentera F-16 
dari Belanda yang berjaya menghalang MH370 daripada 
masuk menyerang persidangan nuclear di The Hague di Netherlands. 

Mossad sebenarnya ingin menyerang Persidangan Nuclear di The Hague, Netherlands pada 24 March 2014 dengan menggunakan kapal terbang MH370 dan kemudian menyalahkan Iran. Itulah perancangan mereka yang asal tetapi tidak berjaya. 


Sekiranya rancangan jahat itu berjaya dilaksanakan oleh Mossad, maka akan bermulalah peperangan dunia ke 3.

Lihatlah liputan media tentang 2 penumpang Iran yang secara kebetulan menaiki MH370 untuk berhijrah ke Eropah. Inilah helah yang digunakan oleh MOSSAD untuk menuduh IRAN kononnya merancang rampasan pesawat MH370 dan kemudian akan menggunakan cerita ini untuk menuduh IRAN yang kononnya menyerang Persidangan Nuclear di The Hague di Netherlands pada 24 March 2014.

Tetapi rancangan MOSSAD telah gagal kerana MH370 telah dipintas dan dihalang masuk oleh pesawat tentera Belanda pada hari persidangan tersebut.

Mossad tidak pernah berputus asa dalam melaksanakan rancangan jahat mereka. Mereka cuma menunggu peluang yang terbaik. 

PESAWAT YANG DITEMBAK DI UKRAINE PADA 17 JULAI 2014 SEBENARNYA BUKAN MH17

Kapalterbang yang ditembak di Ukraine pada 17 Julai 2014 bukannya MH17 seperti yang diputarbelitkan oleh Media.

Penerbangan MH17 yang membawa 298 penumpang dan anak kapal sepatutnya berlepas dari Amsterdam ke Kuala Lumpur pada 17 Julai 2014 pada pukul 12.30 tengahari.

Para penumpang yang dikatakan telah menaiki MH17 di Schiphol Airport Amsterdam itu sebenarnya telah diculik oleh Mossad ketika masih menunggu di Schiphol Airport. 


Penerbangan MH17 yang sebenarnya telah dibatalkan penerbangannya pada hari tersebut. Lihatlah buktinya dibawah. 


Gambar dbawah diambil oleh salah seorang penumpang "MH17" pada pukul 11.03 pagi pada 17 July 2014 dan diposkan ke Facebook dan menulis mesej :"In case my plane goes missing like mh370 here's a photo of it so you can find it". Cuba lihat perkataan "RC" di bahagian roda depan pesawat MH17.
Tetapi di kawasan tapak kemalangan pula menunjukkan "RD". 


Ini bermakna bahawa para penumpang MH17 yang sepatutnya menaiki pesawat "RC" pada pukul 12.30 tengahari itu telah diculik oleh Mossad dan kemudian membawa mereka ke lokasi rahsia. 


Schiphol Airport Amsterdam merupakan pengkalan Zionist MOSSAD. Terdapat beberapa peristiwa yang membongkar kegiatan di Schiphol Airport yang dikaitkan dengan kegiatan rahsia MOSSAD. 

Antaranya peristiwa-peristiwa berikut;

    1. Kapalterbang Israel mempunyai status istimewa di lapangan terbang schipol. Pada tahun 1992, Pesawat kargo ke Tel-Aviv El Al yang membawa bahan-bahan terlarang untuk perang biologi , yang di buat di US dan untuk dihantar ke Israel, terhempas di Amsterdam melanggar bangunan apartment. Pada mulanya di rahsiakan oleh pihak Belanda atas permintaan Israel tetapi didedahkan dalam satu lapuran rasmi pada Oct 1998, akhbar NRC Handlesblad melapurkan dari dokumen rasmi penyiasatan kapalterbang yang terhempas tersebut membawa 190 litre dimethyl methyl phosphonate, kimia yang digunakan untuk hasilkan gas beracun sarin.
    2. Pengakuan bekas menteri pertahanan Belanda Henk Vredeling dalam temubual TV NOS mengaku Belanda menjadi proksi Israel dalam perang Yom Kippur. Mereka menggunakan Schiphol Airport untuk menghantar bekalan senjata secara rahsia ke Israel dalam perang Yom Kippur 1973. Pada 29 Januari 1999, Hakim Besar Belanda mengaku kakitangan sekuriti El Al di Schiphol Airport adalah cabang polis rahsia Israel MOSSAD.
    3. Pada 25 Desember 2009, terdapat cubaan untuk meletupkan pesawat Northwest Airlines Flight 253. Seorang lelaki Nigeria Umar Farouk Abdulmutallab cuba meletupkan letupan disembunyikan dalam seluar dalamnya tetapi gagal. Ia didakwa sebagai rancangan al-Qaeda untuk meletupkan kapalterbang tersebut. Terdapat lapuran lelaki tersebut diberi kebenaran memasuki pesawat walaupun tidak mempunyai passport.

JADI KENAPA MEDIA MENGATAKAN MH17 YANG DITEMBAK? 

Jawapannya ialah: 

Isreal ingin memulakan peperangan darat di Gaza (7 Julai hingga 26 Ogos 2014) dan untuk itu mereka memerlukan suatu insiden atau peristiwa yang besar berlaku supaya pandangan dunia dapat dialihkan.  


Jadi mereka telah merancang untuk menggunakan kapalterbang awam yang telah mereka rampas dan mereka ingin menghempaskannya di Ukraine dan kemudian mereka akan menyalahkan Rusia.

Mereka memasukkan mayat-mayat yang telah mereka awetkan (Besar kemungkinan mayat-mayat tersebut adalah penumpang MH370) itu ke dalam kapalterbang tersebut. Mereka juga memasukkan patung-patung yang dibuat dari Silikon yang rupanya hampir sama seperti manusia ke dalam pesawat tersebut. Kemudian mereka melancarkannya sebagai MH17. Mereka menggunakan sistem kawalan jauh untuk mengawal pesawat tersebut dan selepas sampai di Ukraine, mereka menembaknya melalui pesawat tempur.Selepas pesawat itu terhempas di Ukraine, mereka mula membawa serpihan kapalterbang MH370 yang telah mereka hancurkan sebelum ini dan mereka mula menyusun serpihan itu bersama-sama dengan bangkai pesawat yang terhempas itu untuk menunjukkan kononnnya MH17 yang terhempas. Meraka sangka MH17 adalah sama bentuknya seperti MH370. 

Enjin pesawat yang terhempas itu sebenarnya bukan milik Boeing 777 tetapi kelihatan lebih kecil lagi saiznya. Media-media diseluruh dunia telah diarahkan oleh Mossad untuk menghebahkan bahawa MH17 telah ditembak. Dalam sekelip mata, Amerika menuduh Rusia yang bertanggungjawab meletupkan pesawat itu. 


Berikut adalah bukti-bukti yang penting untuk kita renungkan:

1) Mayat-mayat yang dijumpai disitu telahpun reput dan tidak ada sebarang kesan darah.  

2) Terdapat kesan-kesan penyeksaan pada badan mayat-mayat. 
3) Patung-patung silikon yang rupanya hampir sama dengan manusia kelihatan di tapak (gambar dibawah). 


4) Passport –passport yang dijumpai disitu menunjukkan tidak ada sebarang kesan terbakar dan masih baru. 


5) Bangkai kapalterbang yang dijumpai itu jelas menampakkan tanda-tanda MH370. Mereka sengaja meletakkan serpihan kapal terbang MH370 kerana mereka menyangka bahawa tidak ada perbezaan diantara MH17 dan MH370. Tetapi mereka tersilap. Bendera Malaysia yang terdapat diatas tingkap penumpang berhampiran pintu masuk adalah berlainan lokasi untuk MH370 dan MH17. 


JENAZAH PENUMPANG MH17 TIBA DI MALAYSIA PADA 22 OGOS 2014
 

Gambar diatas menunjukkan solat jenazah sedang diadakan. Pelajar Malaysia telah membantu membawa keranda jenazah mangsa tragedi MH17 selepas Solat Jenazah di Rumah Mayat Monuta Ineeme, S-Gravanhage di The Hague, 


Ini bermakna, Mossad telah membunuh kesemua 298 penumpang MH17 selang beberapa hari selepas mereka diculik dan jenazah mereka disimpan disitu selama hampir 35 hari.  
Jenazah mereka hanya dikembalikan ke Malaysia pada 22 Ogos 2014.  
Bagaimana pula dengan jenazah penumpang MH370 seramai 239 orang? 

MH370 = 239 orang dibunuh oleh Mossad. 
MH17  = 298 orang dibunuh oleh Mossad. 
Jumlah = 537 orang dibunuh oleh Mossad. 

PENEMUAN BANGKAI PESAWAT KONONNYA DARI MH370 DI PULAU REUNION. 

Pada 6 Ogos 2015, Serpihan bangkai pesawat yang kononnya adalah dari MH370 telah ditemui di Pulau Reunion, berhampiran Madagascar di lautan Hindi. 

Selepas 515 hari pesawat MH370 dilaporkan "hilang", akhirnya ada segolongan manusia yang cuba menipu penduduk dunia dengan meletakkan serpihan kapal terbang di Pulau Reunion dan mengaku yang kononya itu adalah milik MH370. 

Adakah "mereka" fikir bahawa manusia di seluruh dunia adalah bodoh dan akan menerima sahaja setiap apa yang "mereka" katakan? 

Jika kita lihat gambar serpihan pesawat tersebut, jelas menunjukkan ada kesan "Barnacles" iaitu sejenis siput laut yang sentiasa melekat pada perut perahu atau tiang yang terendam dalam air. Kenapa siput laut itu masih melekat pada serpihan tersebut? 


Ini menunjukkan bahawa serpihan tersebut sebenarnya disimpan didalam kolam yang dikawal oleh orang tertentu selama 515 hari kemudian mereka membawa serpihan tersebut dan meletakkannya ditepi pantai untuk menipu manusia. Pembuat Kapal Terbang Boeing telah membuat pendedahan bahawa serpihan yang dijumpai di pulau Reunion itu bukannya dari pesawat Boeing. Lihatlah komen di bawah yang dipetik dari website www.jimstone.is. 

Sumber rujukan:

http://82.221.129.208/aa6index.html
http://www.parhlo.com/8-signs-prove-mh17-mh370-planes-conspiracy-alert/
http://humansarefree.com/2014/07/busted-mh-17-was-in-fact-lost-flight-mh.html
http://www.veteranstoday.com/2015/07/18/french-claim-mh17-was-mh370/
http://www.smh.com.au/nsw/the-couple-who-lost-loved-ones-on-mh370-and-mh17-20150702-gi3fvz.html
http://conspiracyoz.com/2014/03/31/this-man-says-he-knows-what-happened-to-flight-mh370/
http://www.historycommons.org/timeline.jsp?timeline=torture,_rendition,_and_other_abuses_against_captives_in_iraq,_afghanistan,_and_elsewhere&hr_us_bases_and_interrogation_centers=hr_diegoGarcia
http://humansarefree.com/2014/03/malaysia-flight-370-hijacked-by-us-air.html
http://nodisinfo.com/malaysian-airlines-mh17-fake-crash-mossad-plot/
https://www.metabunk.org/solved-mh-17-was-9m-mrd-so-why-are-there-photos-of-9m-mrc-d-partially-obscured.t4006/
http://www.dcclothesline.com/2014/07/27/mh17-hoax-crash-scene-evidence-reveals-boeing-777-engine/
http://www.independent.co.uk/news/world/asia/malaysia-airlines-mh370-copilots-phone-was-on-and-made-contact-with-network-tower-30-minutes-after-plane-turned-around-9262025.html
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3025270/I-make-plane-s-doors-Inhabitants-tiny-remote-Island-Indian-Ocean-saw-low-flying-jet-morning-MH370-went-missing-plead-investigators-visit-share-story.html
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread1002237/pg1
http://jeffwise.net/2015/08/21/french-report-investigators-cant-link-reunion-flaperon-to-mh370/
http://humansarefree.com/2014/03/with-disappearance-of-malaysian.html
http://www.islamicinvitationturkey.com/2014/05/10/jacob-rothschild-behind-malaysian-missing-flight-mh370/
http://www.google.com/patents/US8671381
http://english.astroawani.com/malaysia-news/20-freescale-semiconductor-employees-confirmed-passengers-mh370-31532
http://beforeitsnews.com/politics/2014/03/rothschild-takes-down-malaysian-airliner-mh370-to-gain-rights-to-a-semiconductor-patent-getting-rid-of-those-who-stood-in-his-way-2607888.html
http://csglobe.com/the-history-of-the-house-of-rothschild-1743-2006/
http://www.blackstone.com/the-firm/overview/our-people/jacob-rothschild
http://nodisinfo.com/dapper-cadaver/
http://nodisinfo.com/synthetic-gore-real-dead-bodies-mh17-hoax/
http://news.asiaone.com/news/malaysia/mh17-crash-passengers-onboard-flight-were-already-dead-claims-rebel-leader
http://fas.org/man/dod-101/sys/ac/e-3.htm


10 comments :

gabenor johor said...

kita telah melakukan yg terbaik..kita yg beragama islam telah melakukan solat hajat dan segala galanya..semua agama pun telah melakukan apa yg perlu..qada dan qadar semuanya datang dari Allah, kita hanya mampu merancang, in sha allah akan ada kebenarannya suatu hari nanti

Anonymous said...

Perlukan artikel bankers Rothchild disebarkan seluas luasnya dan peranan George soros penyangak matawang...bank pusat seperti di Malaysia. ... setiap central bank di semua negara didunia bukan milik negara...ianya dikawal oleh proksi bankers yahudi routhchild...bank pusat hanya agrn untuk mengawal aliran wang negara...menetap kadar faedah(riba) berdasar arahan fedral reserved di USA...dan pinjaman serta dagangan antara negara demgan menetapkan tukaran matawang sesebuah negara terhadap dollar USA...di russia presiden vladamir putin sudah memilik negarakan bank pusat di russia...mengugurkan tukaran matawang negara dengan dollar US...menangkap dan membunuh yahudi oligarth rothchild....mengeluarkan waran tangkap pada george soros dan mengarahkan supaya kesemua dynasti bankers rothchild dibunuh.....Pakatan BRICS terdiri dari Brazil..Russia..India..China dan South Afrika mengugurkan dollar US sebagai tukaran sesama anggota BRICS..mengunakan emas dan minyak sebagai tukaran dagangan sesama anggota...Malaysia sepatutnya perlu merapatkan diri
dengan anggota BRICS....malaysia perlu tahu siapa proksi yahudi rothchild..peranan IMF dan World Bank
yg dikuasai keluarga rothchild dan rockfeller yg menjadikan semua warga bukan yahudi (GOYIM) sebagai hamba mereka.....

Anonymous said...

Merepek siapa yang mempercayai kononnya 'konspirasi' MH17 & MH370 ni

Anonymous said...

Tun Dr M sudah mengemukakan idea semasa speklator gorge soros menyerang ringgit tahun 1998 ...tun cadangkan tidak menggunakan dollar US sebagai perantaraan dagangan dunia...ternyata putin mengambil langkah sama dan meujudkan Pakatan BRICS .....Dollar US hanya toilet paper sekiranya semua negara tidak menggunakan dollar US...sekiranya dollar US tidak lagi digunakan kekuatan bankers yahudi rothchild dan sekutu mereka akan hilang...perlu diketahui peranan bank pusat di setiap negara cntoh nya di Malaysia ialah Bank Negara adalah agen bankers rothchild yang mengendalikanya...Fedral reserved USA bukan milik kerajaan USA ...ianya milik keluarga rothchild...lebih senang menguasai sesebuah negara dengan memaksa sesebuah negara menubuhkan bank pusat( central bank) ....hanya putin yg sudah bertindak supaya bank pusat russia dikembalikan pada rakyat russia...presiden Abraham Lincon..Jhon FK Kennedy dibunuh kerana mahukan Fedral Reserved USD dimilik oleh kerajaan...malaysia perlu pemimpin bijak dan bujan najib yang sudah diperkudakan oleh yahudi melaluu punahsihat yg menghancurkan malaysia. ...

Anonymous said...

Kepada semua rakyat malaysia yg dikasihi....satu soalan untuk dijawab dan direnungi bersama....Bank Negara diujudkan untuk kepentingan siapa sebenarnya.....untuk Rakyat Malaysia atau keluarga yahudi dynasty Jacob Rothchild...?

Anonymous said...

Di mana mayat MH 370

BlackJacket said...

Jangn hidu gam bhai..lu rsa nya yg merepek tu...Nk caya kt sapa?US?Yg kuarkn knytaan cam lu kat tv bnyk la...pa cita kotak hitam yg dngn mudah nya d bg pda US tu??Hermmmm bangon la bhai..mkn dedak bnyk ni...Rusia kuarkn imej dri setelit dia dtail fact..brsama ksan bunyi enjin dri MIG.. fact tnpa boleh d snggah sbb bnda btul...skrg lu nmpk x d Syria..??Kmdian nt negra mna lak??Dh ckp org mrepek kuarkn fakta dri dlm kpla lu tu...klau xder dok diam2 atau pegi meninggal jer..

BlackJacket said...
This comment has been removed by the author.
BlackJacket said...
This comment has been removed by the author.
Get PC Software said...


Good
Good Work
Good Work
Good Work
Good Work
Good Work

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.