Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, August 17, 2016

ILLUMINATI : Benarkah Ini Wajah Sebenar ARAB SAUDI

ILLUMINATI telah mencipta dua bentuk gerakan yang menekan masyarakat.

Pertama:  Demokrasi Liberal, untuk barat menentang keganasan, dan
Kedua:  Gerakan politik berwajahkan Islam. Kedua-dua gerakan ini akan memaksa kita bergerak ke arah objektif akhirnya iaitu New World Order.


 
Freemason dan New World Order


Strategi Freemason ialah merosakkan Islam dalam kalangan Islam itu sendiri. Mereka merosakkan Islam dan sunnah yang dibawa oleh Rasulullah SAW dengan mewujudkan Islam versi mereka iaitu Wahabi. Mereka berjaya merosakkan Mekah dengan binaan-binaan yang menutup kebesaran Kaabah dari kota ibadah menjadi kota pelancongan. Segala peninggalan Rasulullah SAW dimusnahkan atas alasan bidaah, tetapi artifak berhala tidak pula dimusnahkan malah dipelihara dalam muzium dan diberi suntikan modal berbillion ringgit.


SEJARAH ARAB SAUDI


 

Bendera Arab Saudi


Apabila Raja sudah mangkat, akan berlakulah perebutan kuasa pemerintahan dan apa yang tertulis dalam Al Quran akan benar-benar berlaku.

Negara Arab Saudi lahir dari konspirasi Illuminati sempena nama bani Saud. Keluarga Ibnu Saud adalah Freemason keturunan Yahudi (Bani Al-Masalikh) dan dipilih sendiri oleh Rothschild.

Siapakah Rothschild ?


 

Photo: nydailynews.com

Rothshchild adalah penaja utama organisasi penyembahan syaitan terbesar didunia iaitu Illuminati. Rothschild adalah keluarga paling kaya dan berkuasa di dunia dan mereka bekerja untuk Al Masih Dajjal.Raja Fahd dan Queen Elizabeth ibu kepada George W Bush yang juga BENIH ASLI dari keturunan Firaun. Kematian Puteri Diana telah dirancang oleh Queen Elizabeth.
KAABAH KINI SUDAH DIKEPUNG YAHUDI - FREEMASON


 

Kota Mekah. Photo: horasjava

Ketika ini seluruh umat Islam didunia menumpu perhatian pada krisis di Mesir, Syria dan Palestin, tetapi sedarkah kita bahawa ini adalah episod terakhir permainan Dajjal sebelum meneruskan fasa berikutnya. Tahukah anda, sasaran yang mereka idamkan bukanlah Palestin sebaliknya MEKAH dan MADINAH dan tahukah anda MEKAH dan MADINAH kini telah dikepung secara sistematik oleh Yahudi Freemason?

Kemunculan fahaman Wahabi yang dicetuskan oleh Muhammad bin Abdul Wahhab An-Najdi pada era perang dunia pertamanturut dibiayai oleh Rothschild, Rockefeller dan anak-anak Dajjal yg sama-sama untuk memberontak terhadap pemerintan Khalifah Uthmaniyyah, Turki. Hasilnya, kaum Quraisy dan umat Islam telah dibunuh dan dihalau beramai-ramai oleh tentera Wahabi yang dianggotai oleh orang-orang Arab Badwi (Arab kampung barbaric) Najd dan bani Sa’ud.

Natijahnya lagi, kaum Quraisy yang memerintah Mekah dan Madinah lebih 1000 tahun sejak zaman Rasulullah SAW telah dirampas oleh kaum Wahabi dari bani (keturunan) Sa’ud yang merupakan keturunan Yahudi yang tinggal di Hijjaz (Semenanjung Arab). Hasilnya, terbentuklah negara Wahabi bernama “ARAB SAUDI” sempena nama bani Sa’ud.

Mereka mengharamkan pengajian 4 mazhab di Mekah dan Madinah. Hanya pengajian Wahabi dan Talfiq Mazhab sahaja dibenarkan. Yahudi memperalatkan Wahabi untuk menjauhkan umat Islam daripada Rasulullah SAW dan ahli keluarganya serta menjauhkan umat Islam daripada Islam itu sendiri. Walaupun secara zahir nampak seolah-olah untuk mendekatkan umat Islam dengan Islam, hakikatnya jauh sama sekali.

Tak percaya? Pergi sahaja ke Mekah dan Madinah. Orang ramai sudah tidak tahu mana satu makam isteri Rasulullah SAW, makam para sahabat Rasulullah SAW dan lain-lain lagi. Rumah Siti Khadijah R.A dijadikan tandas awam, MasyaAllah…

Itulah antara bukti-bukti yang telah dizahirkan oleh Allah SWT bahawa Wahabi adalah pembenci Rasulullah SAW dan ahli keluarga baginda walaupun mereka tidak pernah tinggal solat 5 waktu sehari semalam. Umat Islam yang paling banyak dibunuh ketika itu adalah dari keturunan Rasulullah SAW. Difahamkan ada diantara keturunan Rasulullah SAW yang sempat melarikan diri sehingga ke Malaysia dan Indonesia.

Jadi adakah relevannya ada teori mengatakan bahawa bani Tamim dan Imam Mahdi berada di Nusantara Rasulullah SAW pernah bersabda:

“Umatku akan bangkit dari timur”

Peninggalan Rasulullah SAW dimusnahkan supaya umat Islam tidak lagi membesarkan Rasulullah SAW dan keturunannya. Apa yang kita dapat melihat pada hari ini yang ditinggalkan oleh Nabi Muhamad SAW adalah seperti rambut, kasut, serban dan lain-lain. Itulah harta Rasulullah SAW yg sempat diselamatkan oleh keturunan beliau.

Tanah Arab atau Hijjaz memang didiami oleh keluarga Rasulullah SAW, serta keluarga para sahabat dan orang Quraisy sejak dari zaman Rasulullah SAW hinggalah datangnya fitnah Dajjal iaitu tentera Wahabi/Salafi yang membunuh dan mengusir keluarga Rasulullah SAW dan bani Tamim dari Hijjaz. Pengusiran keluarga Nabi SAW dan orang Quraisy oleh tentera Dajjal ini telah dirakamkan dalam hadis Rasulullah SAW yang berbunyi – Dari Ibnu Mas’ud RA, katanya:

“ketika kami berada disisi Rasulullah SAW, tiba-tiba datang sekumpulan anak muda dari kalangan Bani Hasyim. Apabila terlihat mereka, maka kedua-dua mata baginda SAW dilinangi air mata dan wajah baginda berubah. Akupun bertanya, “Mengapakah kami melihat pada wajah tuan sesuatu yang tidak kami sukai”?

Baginda menjawab:

“Kami Ahlul Bait telah Allah pilih untuk kami akhirat lebih dari dunia. Kaum kerabatku akan menerima bencana dari penyingkiran selepasku kelak sehinggalah datang suatu kaum dari timur yang membawa bersama-sama mereka panji-panji hitam”

“Mereka meminta kebaikan tetapi tidak diberikannya, maka mereka pun berjuang dan beroleh kejayaan lalu diberikanlah apa yang mereka minta itu tetapi mereka tidak menerima sehinggalah mereka menyerahkannya kepada seorang lelaki dari kaum kerabatku yang akan memenuhkan bumi ini dengan keadilan seperti halnya bumi ini dipenuhi dengan kedurjanaan sebelumnya. Sesiapa yang sempat menemuinya, maka datangilah mereka itu walaupun terpaksa merangkak di atas salji. Sesungguhnya dia adalah Al-Mahdi.” (Ibnu Majah)

Ketika berada di Arab Saudi, kita akan merasakan banyak amalan yang terkait dengan Rasulullah SAW akan terasa asing. Bila kita mendoakan Rasulullah SAW di depan makam, nanti akan terdengar suara “Ruh! Ruh!” bila kita teruskan berdoa nanti Mutawwa (gelaran seorang pegawai agama) akan menghalau kita atau pukul dengan tongkat yang sedia ada di tangannya.

Berkunjung di tempat kesan sejarah Nabi Muhammad SAW mereka akan kata tiada dalam Sunnah. Istilah yang sangat popular yang mereka gunakan ialah ‘Bidaah’. Cubalah perhatikan pendakwah mana yang tidak habis-habis nak bidaahkan amalan-amalan dalam mazhab Syafie. Masih lagi nak tutup mata?

Sejak jatuhnya khilafah Uthmaniyah Turki pada tahun 1924, kelambu Kaabah bertukar dari hijau kepada hitam sebagai tanda kekalahan islam. Tahun ini sudah 93 tahun kekalahan islam. Renungkan hasilnya sepanjang 90 tahun lebih Islam kalah.

TURKI.  Uthmaniyah ditumbangkan dan jatuh ke tangan puak Sekular Ekstreme, walaupun kini diperintah oleh pemimpin “Islamik” Erdogan, Hakikatnya beliau hanyalah puppet yang hanya bersuara tapi tidak bertindak kerana dikekang pengikut setia Attaturk.

PALESTIN.  Yang sebelum itu makmur dibawah pemerintahan Uthmaniyah, ditawan mudah puak kufar sebelum diserahkan pada Zionis.

IRAQ.  Satu-satunya negara yang lantang mempertahankan Palestin secara ketenteraan, diceroboh dan diranapkan oleh Tentera Bersekutu yang diketuai oleh Amerika Syarikat dan bantuan sulit dari Syiah (IRAN).

AFGHANISTAN.  Negara mundur yang memiliki hasil bumi paling kaya d idunia dirampas oleh Amerika Syarikat dengan bantuan Syiah (IRAN) dan segala hasil buminya disalur kepada puak Zionis (Israel).

LIBYA.  Pimpinan Muammar Ghadaffi merupakan musuh ketat negara Salib dijadikan bahan eksperimen untuk mencetuskan “Arab Spring”. Rakyatnya dihasut untuk “BANGKIT” dengan bantuan tentera Salib (NATO).

SYRIAAdalah sasaran sebenar operasi Arab Spring yang dirancang zionis kerana sudah tertulis dalam kitab-kitab lama yahudi bahawa Syria adalah medan perang ARMAGEDDON melibatkan Mesiah (Dajjal) dan Al-Mahdi.

MESIRWalaupun diserahkan kepada Dr. Morsi dari Ikhwanul Muslimin, kemudiannya dirampas semula oleh tentera Firaun moden pimpinan syiah dan zionis bertujuan menimbulkan kemarahan tak terhingga umat Islam supaya tercetusnya ARMAGEDDON dengan segera.


LIHATLAH DIPETA... SEMUA NEGARA DI SEKELILING MEKAH DAN MADINAH TELAH DITAWAN DENGAN SISTEMATIK.


 

Peta Arab Saudi

Ada golongan yang tidak percaya dengan fakta yang diberi tanpa menyelidik sejarah yang benar tentang kerajaan Saudi hari ini. Mereka persoalkan kalaulah Wahabi dan Bani Sa’ud tidak benar dan sesat tak mungkin Allah izinkan mentadbir dua bandar suci ini dengan aman dan makmur. Bayangkan negeri kering kontang penuh pasir dan debu tetapi kaya dan membangun dengan pesat.

Cubalah lihat semula sejarah penjaga dua bandar ini. Diwaktu zaman jahiliyah dimana Kaabah ditadbir dengan keadaan makmur oleh keturunan Arab Quraisy. Di dalam masjid berdekatan Kaabah penuh dengan berhala. Kota Madinah boleh dikatakan ramai puak-puak yahudi. Ini menunjukkan Keamanan dua kota suci ini adalah dalam jagaan ALLAH SWT, tiada kaitan pun dengan keturunan manusia yang menjadi penjaganya.

Bukankah ada satu hadith menceritakan mengenai apabila Dajjal datang ke Mekah dan Madina, dia hanya menghentak kaki dan orang-orang munafik yang berada di sana akan keluar mengikutinya. Tidak semua yang tinggal di Mekah itu wahabi cuma penguasa-penguasanya itu yang berfahaman wahabi. Cuba anda fikirkan pula kenapa Mekah aman tanpa diserang oleh musuh-musuh Islam? Bukti sudah jelas di sini bahawa Mekah dikuasai oleh orang-orang mereka juga.

Jadi tidak hairanlah jika banyak tempat-tempat bersejarah dihapuskan di Mekah atas alasan ada orang arab membuat perkara yang bida’ah, tetapi sebaliknya kerana pemimpin mereka mementingkan diri sendiri mengaut keuntungan itu ini. Mereka membina hotel-hotel mewah yang kononnya mampu mengalahkan Dubai. Suasana di Mekah juga hampir menyerupai Negara Barat dengan lambakan Restoren McD, KFC, Burger King dan Starbucks. Terbaru adalah wujudnya butik Paris Hilton. Mekah sekarang sudah hampir menyamai New York City.


 

Gambar Hiasan


Cuba anda lihat sekarang di Mekah banyak dibina bangunan pencakar langit. Seolah-olah menanti ketibaan Al-Masih Dajjal. Siapa yang menantikan Dajjal kalau bukan yahudi Freemason? Kita mestilah mengkaji bukannya terus menolak mentah-mentah teori ini. 

Adakah ajaran Islam mengajar berkahwin sehingga 22 isteri. Difahamkan Raja sekarang ini dari isteri yang ke 8. Apakah ini benar? Renungkan.

Anda boleh merujuk pendedahan ini dari buku Min Aina Wa Ila Aina sebanyak 43 halaman ditambah dengan rujukan-rujukan lainnya. Penulis buku berjudul “Ali Saud Min Aina Wa Ila Aina” (“Ali Saud Dari Mana Dan Ke Mana”) iaitu Muhammad Shakher menggemparkan dunia apabila mendedahkan fakta berkaitan siapa sebenarnya Dinasti Sa’ud sehingga setiap kali berlaku konflik antara Palestin–Israel, pasti mereka diam dan bungkam. Difahamkan Muhammad Shakher akhirnya dibunuh oleh regim Saudi kerana pendedahannya yang menggemparkan itu.

Pembunuhan yg dibuat anak wahab kerana mudah mengkafirkan ulama-ulama asal Mekah dan Madinah yang kebanyakannya keturunan Rasulullah SAW berganding bahu bersama ali Su’ud nasab yahudi untuk menjatuhkan empayar Islam yang benar dan digantikan dengan agama yang mirip islam yang bersekutu dengan yahudi.

Nota: Sila merujuk kepada Syeikh Ali Sobuni, Syeikh Habib Zain Sumait, Syeikh Soleh Fauzan yang membenarkan cerita ini.

Difahamkan juga Hudud di Haramain adalah fitnah terbesar dunia iaitu hudud kasta. Sebagai contoh adalah pembantu rumah warga indonesia dirogol tetapi beliau sendiri yang dihukum pancung. Sedangkan perogolnya dari kalangan orang Arab sendiri bebas dan hanya perlu membayar denda sahaja. Banyak kes seperti ini berlaku di Arab Saudi. Hudud ciptaan mereka memang dasar yahudi (Talmud) bukan mengikut dasar Quran.

Adakah ianya benar? Jika benar adalah sangat malang mereka yang dihukum itu.

Arab Saudi dah nak jadi seperti Las Vegas tetapi kita sibuk memaki Syiah Dajjal. Mereka sangat licik mengalihkan serangan pada puak Syiah yang sama saja ciptaan Yahudi. Sedangkan merekalah dalang yang sebenar.

**Manusia yang mempunyai hati tetapi tidak mahu memahami dengannya, mempunyai mata tetapi tidak mahu melihat,mempunyai telinga tetapi tidak mahu mendengar (ajaran dan nasihat) mereka itu seperti binatang ternakan,bahkan lebih sesat lagi. Mereka itulah orang-orang yang lalai. (Surah Al A'raf Ayat 179)

“Dan berpeganglah kamu semuanya kepada tali (agama) Allah, dan janganlah kamu bercerai berai..” Surah Ali ‘Imran: 103


7 comments :

Anonymous said...

MEKASIH di atas artikel BERNAS ini, MP!

Awatlah si yidinSEMBAP-pengkhianat kitol dah TERANG2AN punya HARAM JADAH punya MENYOKONG si KETURUNAN TERORIS PENJAJAH/PERASUAH/LANUN/PEROMPAK/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROGOL DAPJUBOQ BABI KURAP RASIS/PORNO/HOMO-KULI2 ZIONIS/IS(IS)rael-MOSSAD; dan nak mengHINA YAB PM TERCINTA kita! DASYATnya si PENGKHIANAT KITOL Islam/Melayu mcm. ni - memang puak SETAN!

Si yidinGILA SEKS ni – yg. MIANG nak MAMPOS ni , TAK pula SEDAQ DIRI and TAK tau MALU lansung; masih nak jadi PEMIMPIN Bumiputera konon – lu diTUDUH buat JENAYAH ZINA dgn. BETINA SUNDAL KAPIR yg. disyaki EJEN ZIONIS-MOSSAD/DAPJUBOQ BABI – sampai memBAHAYAkan tugas lu (sbg. antara bekas pemimpin tertinggi negara dan UMN*) dulu, utk. melindungi BANGSA, AGAMA & NEGARA; tak pula lu SEDAQ DIRI si YidinSEMBAP OI?!!! JIJIKnya org. tua HIPOKRIT & PENGKHIANAT ni! TAK bermoral lansung - lepas tu BERANGAN nak jadi PM -PI MAMPOS si JANTAN KITOL MIANG oi!

Dan dahlah tu – nak bagi HABUAN sampai 20 JUTA kat BETINA SUNDAL KAPIR tu – utk. MENUTUP SKANDAL ni! HARAM JADAH betul! Mana SPRM – bukankah ini RASUAH?!. Mana dia dapat duit sebanyak tu no – asal dia org. BANGSAWANkah mcm. YAB PM kita?! Mungkin duit BERJUTA si yidinSEMBAP ni yg. mcm. KACANG nak diberikan pd. si BETINA SUNDAL KAPIR tu - hasil dr. ROMPAKAN tanah2 PUSAKA nenek moyang BANGSA Bumiputera Islam/Melayu kami kat Johor tu – kat tokey2 SingaPORK kot?!

Liaht di - http://www.malaysia-today.net/nika-gee-will-get-only-rm20-million-and-not-rm50-million/ :

Nika Gee will get only RM20 million and not RM50 million

August 12, 2016

by MT Webmaster

(Nek Tempoyak)

Anonymous said...

Jadi, si YidinSEMBAP, kami dok tunggu ni (kami akan terus BANGKITkan isu ni), bila lu nak SAMAN suami BETINA SUNDAL tu & RPK – JANGAN hanya tuduh itu FITNAH! Inikan Malaysia, bukan Barat (akibat "Free Speech" PALSU depa); jadi bolehlah SAMAN!

Takkanlah loyar2 JAMBAN yg. berlambak dr. TERORIS PKRHOMO/DAPJUBOQ BABI lu tak boleh bagi khidmat GUAMAN yg. PERCUMA no! Lu kan PENJILAT GALAK depa; mcm. si puaka-puaka LANUN/PENYANGAK/PENYAMAQ/PERASUAH/PEMBUNUH-madey ANAK BERANAK Berijazah JAMBAN tu! Lihat di - http://tunkuaisha.blogspot.com/2016/06/divorce-case-linked-to-top-politician.html, Divorce case linked to top politician postponed, Monday, June 20, 2016:

A divorce case involving former deputy public prosecutor Stanley Clement Augustin and his wife Nika Gee Siew Yee at a High Court here has been postponed.

A new date for the proceedings has yet to be fixed. Neither the parties nor their lawyers were present on Monday morning. The case was to be heard before Justice Datuk Siti Mariah Ahmad.

Augustin had applied for a divorce last year after alleging that his wife had an affair.

He had on Dec 7, 2015, made a Statutory Declaration (SD) claiming that his wife had engaged in an intimate relationship with a prominent political figure from Johor (name as Muhyiddin by RPK).

The SD claimed that Gee met the politician overseas and had received financial and material benefits from him.

The accused politician has, however, called the allegations slanderous, adding that it was ill-intentioned and unfounded.

Anonymous said...

Blog Sial...

Buat apa yg gi cerita pasal orang yg tak penting.

Si Lanun Bugis 1MDB memalukan Nwgara Bangsa dan Parti dimata dunia. Apa lagi yg ksu nak pertahan dia.

Sudah2 lah makan dedak tu Blogger GobloG.

Bapak dia mulakan UMNO.. Tun M harumkan UMNO.. Lanun Bugis Hancurkan dan kuburkan UMNO dan Malaysia!!!

Anonymous said...

Alamak, mamat ni sudah marah daa... Hilang sudah kewarasan, yg tinggal hanyalah emosi dan keji mengeji. Rasional la beb, beginilah dunia politik. Tapi orang yg minat politik kenalah waras, cari isu dan bahas isu, bukan melontarkan caci maki seperti awak. Kalau awak benci najib, jangan la paksa orang untuk membenci najib macam awak. Dalam politik pasti ada yg sokong dan ada yg bangkang. Tapi yg kaki maki hina dan keji ni ibarat ulat yang makan taik. Sudah la dunia politik ni bercampur kotor, ada pulak makhluk yg berlagak ulat taik menunjukkan diri. Dari org tak tahu tentang buruknya perangai, satu dunia jadi tahu. Marah dengan teguran? Itu satu lagi perangai hodoh dalam kebolehan mengawal emosi...

Anonymous said...

OI si TERORIS-ANTI ISLAM/umatnya, lu ni memang si JIJIK GILA BABI HOMO PENYAMAQ si KETURUNAN TERORIS PENJAJAH/PERASUAH/LANUN/PEROMPAK/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROGOL DAPJUBOQ BABI KURAP RASIS/PORNO/HOMO-KULI2 ZIONIS/IS(IS)rael-MOSSAD - TAK pula lu TERLOLONG mcm. PUAKA psl. si TUAN lu, si TERORIS DAPJUBOQ BABI dpt. RASUAH HARAM JADAH yang berBILLION dr. rejim TERORIS KANIBAL IS(IS)rael/ZIONIS aaahhh??!!

OI si TERORIS2 si GILA BABI DAPJUBOQ BABI , lu manyak sedap aahhh... itu LAHAP TAIK dan JILAT LENDIR HANYIR si JUBOQ2 BABI JIJIK kit SIAL KANIBAL/TONGGENG eng JUBOQ BABI/kok-chin GILA BABI BETINA SUNDAL-PELACUR/gobing-jagdippyANJING KURAP-rayerHANYIR CILAKA/TODI puaKA JUBOQ BABI/KENCING NGAnga ming KANGKANG BABI BERLENDIR/ BABIga KURAP!!

Apahal puak JUBOQ BABI lu asyik nak MENYIBUK psl. UMNO dan YAB PM/MENTERI-MENTERI BUMIPUTERA Islam/Melayu kami aahhhh - tapi TAK tak pula lu nak TERLOLONG psl. kit SIAL KANIBAL dpt. RASUAH sampai BERATUS JUTA masuk akaun peribadi dia dr. PAPSingaPORK tu, serta RASUAH utk. DAPJUBOQ BABI dari JUDI/PELACURAN HARAM dan si ZIONIS! Di - http://theunspinners.blogspot.com/2015/08/bila-dap-pkr-suaram-dan-bersih-nak-akui.html , Bila DAP, PKR, Suaram dan Bersih nak akui terima dana dari judi haram, PAP dan CIA?, Posted by The Unspinners at 8/02/2015!

Mahupun NGO-NGO/media-media KERBAU-KERBAU ekoq-ekoq BANGKAI BABI yg.dok MEMBIAK kat JAMBAN TERORIS2 PKRHOMO/DAPJUBOQ BABI - yg. dpt. RASUAH berBILLION termasuk dr. REJIM2 TERORIS Barat/CIA-Zionis/IS(IS)rael-MOSSAD/SOROS - yg. sampai nak MENGGULINGkan YAB PM BUMIPUTERA Islam/Melayu, UMNO/mana-mana institusi BUMIPUTERA dan KERAJAAN kami di NEGARA ISLAM kami ni ! Di - http://alamijiwaparadox.blogspot.com/2015/08/yahudi-laknaktullah-hulur-bantuan-untuk.html , YAHUDI LAKNAKTULLAH HULUR BANTUAN UNTUK JAHANAMKAN MALAYSIA!!, USAHA SEKUTU ISRAEL UNTUK PERALIHAN REGIM DI MALAYSIA DENGAN SALURAN DANA BERJUTA DOLLAR KEPADA PAKATAN RAKYAT?, August 03, 2015!

Jadi, Go LAHAP TAIK & JILAT LENDIR HANYIR JUBOQ2 BABI KURAP si TERORIS PENJAJAH ZIONIS DAPJUBOQ BABI KURAP lu tu!!

#Madey The DIKTATOR PENYANGAK/PENYAMAQ/PENYAMUN/PEMBUNUH/PERASUAH/LANUN anak BERANAK KEPARAT berIJAZAH JAMBAN-si PENJILAT TERORIS PENJAJAH/LANUN/PEROMPAK/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROGOL DAPJUBOQ BABI KURAP RASIS/PORNO/HOMO-KULI2 ZIONIS/IS(IS)rael-MOSSAD!!#

Anonymous said...

DASYATnya FIN*S ni – BERPULUH JUTA disyaki dah diKEBAS dan juga ada HABUAN SEKS! Dahlah diKUASAI puak TERORIS PKRHOMO KURAP/DAPJUBOQ BABI – patutlah hak dan Identiti BANGSA Bumiputera kita termasuk filem2, kebajikan artis2 BUMIPUTERA dan Bahasa KEBANGSAAN kita diPIJAK mcm. SAMPAH! Sampai ahli lembaga dia dr. bangsa PENDATANG TAMAK pun boleh dpt. TAJAAN sampai BERPULUH JUTA untuk syarikat FILEM dia! HARAM JADAH betul! SPRM – JANGAN hang biaqkan pula; SIASAT semua VVIP ni!

Bahkan TERORIS pee wee KENCING DAPJUBOQ BABI tu pun boleh dilantik sbg. wakil BABI si FIN*S ni ke China?! BENCINya aku puak PENGKHIANAT KITOL Islam/Melayu yg. sanggup MENJILAT LUDAH puaka2 PENJAJAH DAPJUBQQ BABI mcm. ni!

Maka, PU; hang buatlah REPOT POLIS segera!

Lihat artikel2 amat BERNAS ini di - http://www.masterdedah.com/2016/08/kp-finas-agen-pkr-yang-sedang-menjual.html :

KP FINAS AGEN PKR YANG SEDANG MENJUAL "HAK MELAYU & BUMIPUTERA" KEPADA BANGSA LAIN

Monday, August 15, 2016;

dan di - http://www.masterdedah.com/2016/08/skandal-hong-kong-finas-terbongkar-sprm.html :

SKANDAL HONG KONG FINAS TERBONGKAR, SPRM BAKAL SIASAT?

Posted by masterdedah

Wednesday, August 17, 2016

(Nek Tempoyak)

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.