Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Saturday, November 21, 2015

Faraj Kim Anami Mampu Angkat Berat Sehingga 5KG!


SEBUT saja faraj wanita, mesti ramai lelaki yang menelan air liur.

Wanita pula akan membayangkan alat sulit mereka, jangan risau ini ialah perkara normal, yang tidak normal ialah apabila anda tiada sebarang reaksi terhadap perkataan faraj.

Faraj merupakan kemaluan perempuan yang mempunyai fungsi sebagai tempat melahirkan anak  dan hubungan seksual .

Setiap perempuan mempunyai bentuk dan keunikan faraj masing-masing .

Salah satu yang terunik adalah Kim Anami, seorang wanita Rusia yang mungkin mempunyai faraj yang terkuat di dunia.

Dikatakan farajnya mampu mengangkat beban sehingga 5kg dan boleh ‘menembak’ bola ping pong dengan hanya menggunakan lubang vaginanya.Kim yang juga merupakan instruktor mendedahkan rahsia bagaimana dia boleh mengangkat beban dengan menggunakan faraj dalam programnya yang bergelar ‘Vaginal Kungfu’.

Hanya dengan menggunakan otot-otot di faraj, saya hanya perlu ‘kemut’ dan tahan di dalamnya untuk mengangkat objek berat, ‘ ujar Kim seperti yang dilaporkan olehHuffingtonpost.

kimmmmm
Kim Anami, a vaginal weight lifter (2)
Kim Anami, a vaginal weight lifter (5)
Kim Anami, a vaginal weight lifter (7)

Seperti otot manusia, Kim menyesuaikan berat beban yang diangkat agar organ kelaminnya menjadi semakin kuat dan perkara ini sekaligus membuatkan aktiviti hubungan seksualnya bertambah intim.

Kini Kim menjalankan sebuah laman web dengan menawarkan perkhidmatan melatih wanita – wanita agar mempunyai faraj yang kuat sepertinya.-MYNEWSHUB.CC


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.