Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, March 10, 2017

Zairil berburit mana satu malam tadi?Jom Terjah Blog The Unspinners


Cakap banyak, kamu tu, nak berpolitik ke nak jadi kaki burit? Dulu ada Dr Badrulamin, Ustaz Adrul Burit kini Zairil kaki burit 

Kamu ni berapa bini ada? Laman SINI dedahkan gambar berikut:

Ulfah Zainal abidin


dahlia HamzahMana satu isteri pula yang di atas ini.

Namun yang kini menjadi persoalan adalah siapa yang Zairil menari dan bercumbuan dalam video berikut:
Adakah orangnya berikut?

  

Dah jelas sangat kenapa mahu nafi lagi:

Hahahahaha....looks like me, sounds like me but it is not me! Korek korek korek la tu ....

Ketika gambar berikut tersebar, Zairil dan Dyana diam seribu bahasa dan tak saman pun sesiapa:

Kalau dah tak tahan pun dan tak takut dosa untuk buat maksiat, sewa bilik. Tidaklah dikhalayak ramai. Jagalah maruah diri sebagai ahli parlimen dan pasangan tu bercita-cita nak jadi ahli parlimen.

Jadi kenapa berdiam diri. Takut bini ke? Bini yang mana satu? Kenapa FB tak update?

Wahai Zairil @ Christopher Ross Lim anak Howard Lim dan Christina Lim .... malam tadi kamu tidor mana? Isteri ada disebelah ke?


Katanya setiap kali parlimen bersidang, Zairil selalu clubbing malam-malam di Vaults, Sri Hartamas atau Marini's

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.