Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, May 1, 2019

Terdedah Perjanjian Rahsia ECRL PH ( RM21.5 B) Lebih Murah Berbanding Dengan BN – BENARKAH?
Untuk Kenyataan RPK ini.. Lim Guang Eng telah menafikan kenyataan RPK ini yang telah dimuat Naik di Malaysia Today.net bahawa Kerajaan PH memberi Tanah Percuma Kepada China untuk dapat projek ECRL yang murah.. LGE :- “saya fikir tidak mungkin beri tanah percuma begitu sahaja pada China”
” Laporan forbes berkaitan perjanjian diubah suai; 

https://www.forbes.com/sites/panosmourdoukoutas/2019/04/20/malaysia-cannot-escape-from-china-its-too-late/#5aabaf69e2e9

Adakah ini 1 Kebenaran yang telah didedahkan oleh Malaysia Today yang telah dikongsikan oleh Raja Petra Kamarudin Berkaitan Dengan Perundingan Semula ECRL yang bernilai RM44 Bilion, dan ini menjadikan RM21.5 billion lebih Murah Dari Projek BN iaitu RM55 ke 65 Billion.. Mungkin Kerajaan mempunyai jawapannya.


Credit : Channel Handal

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.