Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, November 3, 2013

#prksglimau 2 Ahli PAS Di Tangkap Gantung Kaki Palsu

"Perbuatan itu merupakan akan terus mengguris hati keluarga seperti mana ucapan timbalan perdana menteri sebelum ini yang mengguris hati orang yang telah bersama Allahyarham Tan Sri Azizan selama lima penggal," katanya kepada Sinar Harian Online ketika ditemui di Markas Induk Pas Sg. Limau.

Nampaknya Mahfuz lebih gemar bermain dengan isu 'kaki Ustaz', ya ternyata Mahfuz begitu tergamak sekali, setelah cubaan pertamanya untuk mengheret Timbalan Perdana Menteri dengan isu 'kaki Ustaz' gagal, apakah percubaan kali kedua dilakukan dengan mengarahkan 
Group I supaya menggantungkan patung-patung kaki dipelusuk Sungai Limau ?.

Tujuannya tidak lain hanya meraih simpati hasil dari kemarahan pengundi di Sungai Limau yang menyangka perbuatan itu ('Menggantung kaki') dilakukan oleh jentera Barisan Nasional.

Dibawah adalah salah satu pendedahan dari penyokong pro Ulamak Pas yang mendedahkan mengenai kewujudan 
Group I yang didakwa bertanggungjawab dalam kerja 'black ops' PAS, psywar, sabotaj, reverse psychology dsbnya. Pendedahan ini dibuat awal tahun lalu di blog SelamatkanPas.

Pendedahan yang dibuat telah diteliti dalam kesemua artikel yang diterbitkan sebelum dan selepas, ternyata penulis bukan calang-calang orangnya, beliau merupakan orang yang sangat rapat dengan kepimpinan Pas.

Kebetulannya, kerja jahat dan tak bertamadun seperti meletak kepala babi didalam surau dikatakan pernah dilakukan oleh orang yang rapat dengan Mahfuz, maka tidak mustahil kerja gantung 'kaki' ni pun 
mungkin dilakukan oleh orang yang sama


Siapa di sebalik Mahfuz? 

Orang penting yang banyak mempengaruhi Mahfuz ialah Zainul Faqar Yaakob (
lihat facebooknya) atau blogger nota merah. Parasit yang banyak merosakkan pemikiran Mahfuz dengan maklumat palsu. Budak hitam yang sangat jahat, suka menghuru-harakan keadaan, dibuang kerja dari satu tempat ke satu tempat dan sekarang berada di Pulau Pinang. Kerajaan negeri mengarahkan untuk budak hitam ini tidak membuat apa-apa liputan tentang kerajaan Negeri. Kenapa? Aku tak sempat nak cerita dulu di sini.

Sebagaimana maklum, mahfuz adalah seorang pemimpin hebat, tapi tak tahu memandu kereta. Ini menjadikan beliau sangat membutuhkan pertolongan pemandu untuk bergerak ke mana-mana. Orang yang banyak menghulurkan bantuan sebagai pemandu ialah Zainul Faqar yang pada pandangan Mahfuz seorang 'budak hitam' yang baik, padahal dia adalah saluran parasit untuk mempengaruhi mahfuz.

Nanti aku akan ceritakan lebi panjang lebar perihal budak hitam ni
, kejahatannya melalui penglibatan di dalam GROUP I (group IRC merosakkan pemikiran pelapis PAS), terlibat dengan pembakaran dewan di UM, meletakkan kepala babi di dalam surau UM, terlibat dengan isu penculikan Mastura (juga budak Group I) dan lain-lain.
Budak jahat' yang banyak kenakan pimpinan PAS yang dianggap sebagai penghalang kepada agenda Parasit, termasuk antara dalang yang menyebarkan dan memanipulasi berita UG. Gerakan saraf PAS yang telah menghantar dua orang budak U yang ditangkap di Muktamar Shah Alam kerana menyebar risalah anti UG yang dicanang-canangkan sebagai GOLONGAN UMNO dalam PAS. 

Pendek cerita, budak ni memang budak jahat yang dilihat baik pandangan mahfuz. Walhal, dia antara yang menjadi master mind yang menggerakkan Group I yang juga telah pekenakan ramai murabbi-murabbi PAS di universiti. Antara yang terakhir ialah, budak2 ni menghantar laporan kepada pihak Universiti Malaysia Perlis, gambar dan bukti penglibatan pengsyarah tersebut sehingga beliau dikenakan tindakan amaran. Yang dedahkannya bukan JKKK UMNO, tetapi group I yang ditubuhkan oleh Parasit di dalam PAS. 

Insya Allah, aku akan ceritakan lebih panjang lebar tentang peranan 'budak hitam' ni merosakkan parti dari dalam dan siapa bos diorang, siapa funder diorang dan siapa yagn berikan arahan kepada diorang. Sila rujuk dan selak kebenaran mengenai geng ini di blog SelamatkanPas..

Contoh perangai manusia yang tidak bertamadun....Jadi pasal gantung patung 'kaki' di Sungai Limau tu tak hairanlah siapa yang punya kerja.....Seterusnya : Di sini

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.