Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Saturday, November 2, 2013

[ VIDEO ] Demokrasi Hanya Retorik Semata | C.E.C Blackout - DAP Milik Dinasti Lim - Demokrasi sudah mati


Mereka  patut perbetulkan dulu parti DAP yang menjadi bahan jenaka rakyat selama ini!

Ahli-ahli  sendiri yang menggesa DAP untuk sahkan pemilihan C.E.C...ini bermakna DAP memang tidak telus,, perkara yg penting macam itupun diambil mudah...mana hak demokrasi dan ketelusan yang dilaung-laungkan dalam Fuckatan selama ini?
 
Dalam parti sendiri tidak betul berangan nak perintah 28 juta rakyat MalaysiaNo comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.