Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Monday, November 4, 2013

KALAULAH YANG MENGIPAS LELAKI CINA TAK BERBAJU INI ADALAH ROSMAH MANSOR....

 
 
 
 
 
Para pecacai PAS dan Pakatan sedang membela Wan Azizah dengan penuh bangga. Kata mereka, apa sangatlah yang dilakukan oleh Wan Azizah. Bukan kesalahan besar pun. Lagipun bukan dia bersendirian. Ada ramai yang menemankannya.
 
Tetapi, bayangkanlah pula apa yang akan mereka kata sekiranya di dalam gambar itu bukannya Wan Azizah Wan Ismail, sebaliknya Rosmah Mansor.
 
Adakah mereka akan menggunakan dalih dan dalil yang sama?
 
Atau mereka akan mengutuk, mencerca, menghina sehingga tak cukup muka surat dalam Facebook, blog, portal mahupun ceramah?
 


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.