Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Monday, November 4, 2013

PAS larikan penyokong lucah ke Danok untuk lepaskan nafsu membuak?

 
 
 
Jika tadi  dipaparkan di Ulu Sebaka kejadian Pemuda PAS Terengganu mencederakan seorang petugas Wanita UMNO, kini berlaku pula seorang tua jalan bertongkat dengan digalakkanoleh rakan-rakan setua berkopiah dan anak muda berkopiah juga yang merupakan penyokong tegar PAS.

Wanita BN telah membuat laporan Polis ke atas penyokong PAS tersebut yang telah menunjukkan kemaluan ketika jentera wanita BN melalui dihadapan individu berkenaan di PDM Bukit Besar.
 
Suspek sedang dicari pihak Polis an kemungkinan besar telah dibawa keluar dari Sg Limau oleh PAS bagi mengelak ditahan pihak Polis.
 
Mungkinkah di Danok untuk lepaskan nafsu seksual yang tidak terkawal?
 
 No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.