Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Monday, November 4, 2013

#PRKSgLimau : Gambar Jentera PAS Kerdil dan Wanita UMNO Cedera!! #BUDAK YANG MASIH KOREK HIDUNG PUN JADI MANGSA PAS

Perkara biasa dalam berkempen, PRK Sungai Limau juga tidak terkecuali menyaksikan tektik eskploitasi dan provokasi jentera pilihanraya parti PAS. 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

Kanak-kanak digunakan untuk kempen
 
 
 
 
 
 


 
 
Di hari mengundi ini, provokasi turut dilakukan sehingga mencetuskan kecederaan. Maklumat terkini yang diterima, ada jentera Wanita UMNO turut tercedera angkara Pemuda PAS.
 

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.