Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Monday, December 2, 2013

KANTOI !!! DEMI POLITIK MOHD AKMAL KAMARUDDIN SANGGUP KENCING RAKYAT MALAYSIA !!! WAJIB BACA !!!

KANTOI !!! DEMI POLITIK MOHD AKMAL KAMARUDDIN SANGGUP KENCING RAKYAT MALAYSIA !!! WAJIB BACA !!!


kantoi sudah...demi politik seorang 'ustaz' yang bernama mohd akmal kamaruddin sanggup kencing rakyat malaysia berkenaan Ustaz Kazim Elias.

inilah dia puak PAS.mereka pandai mengarang cerita palsu demi memfitnah mana-mana pihak yang mereka mahukan.Ternyata 'kelebihan' ini jarang ada pada ustaz-ustaz atau ulama-ulama sunnah yang lain,selain daripada 'Ulama Syiah' dan 'Orang Syiah' yang memang sudah terkenal dengan kehebatan putar belit,memfitnah,mengeji dan menipu.Setakat Abu Bakr,Umar,Usman dan para isteri Nabi pun boleh difitnah,takkanlah setakat nak memfitnah seorang manusia yang bergelar 'Ustaz' ini menjadi satu masalah bagi mereka ???

ANDA NAK LAGI PENIPUAN PUAS PAS YANG MENGANUT SYIAH INI ???

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.