Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Tuesday, December 3, 2013

SIGNAL ? KENAPA GUAN ENG DAP GUNA BAHASA CINA SAHAJA??

Hairan. Kenapa Lim Guan Eng, Setiausaha Agung DAP hanya menggunakan bahasa Cina dalam artikel terbaru beliau?


Bukankah DAP mengaku parti pelbagai kaum? Kenapa? Mahu menyembunyikan maksud artikel daripada pembaca Melayu dan yang tidak fasih bahasa Cina?

Tidak hormat bahasa Malaysia?   


Jika ada pembaca yang tahu maksud artikel Guan Eng klik sini, sila kongsi di komentar bawah.

Untuk rekod, Lim Guan Eng tergolek jatuh ke tangga 5 dan kekurangam undi popular tetapi beliau masih lagi memegang jawatan terpenting dalam DAP tanpa rasa malu.

Dan kini, dinasti Lim anak beranak berkembang apabila adik Lim Guan Eng dilantik menjadi Setiausaha DAP negeri Pulau Pinang pula! 

Seterusnya : di siniNo comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.