Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Tuesday, September 1, 2015

[VIDEO] REUTERS SAHKAN #BERSIH4 HANYA DISERTAI ETNIK MINORITI CINA DAN INDIA

Media antarabangsa seperti Reuters melaporkan bahawa, demonstrasi Bersih4 yang berlaku pada 29 dan 30 Ogos kali ini hanya melibatkan penglibatan masyarakat Cina dan India yang merupakan kelompok minoriti di Malaysia. Malah seorang penganalisis politik yang ditemubual juga berpandangan bahawa, demonstrasi yang dilakukan itu tidak mewakili suara majoriti rakyat Malaysia yang dipisahkan melalui perbezaan kaum dan kedudukan setempat.

Semoga Bersih5 yang akan berlansung pada tahun hadapan akan terus membawa kepada penglibatan 100% masyarakat bukan Melayu di Malaysia. Disitu nanti kita akan ketahui, siapakah yang kemaruk mahu berkuasa.


Semoga ALLAH menyelamatkan Malaysia dari jatuh ke tangan-tangan kuffar! No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.