Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, January 15, 2016

Kolej Universiti PolyTech MARA KL mangsa terkini salahguna kuasa DBKL ! 200 Tapak Gerai BAZARIA U-TOWN Diluluskan?VIDEO


DBKL boleh saja buat tak nampak terhadap kewujudan sebegitu banyak gerai gerai haram dan tak berlesen di sepanjang kawasan Jalan 6/91, Taman Shamelin Perkasa yang secara terang terangan menyalahi segala peraturan peraturan dan undang undang kecil mereka!

Apakah dah kena sindrom 3 beruk gini?
Apa sebab nya DBKL menjadi begini? Kita tunggu dan lihat perkembangan seterusnya! 


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.