Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Thursday, November 24, 2016

Air Longkang Bagi Rakyat; Tan Sri Wan Azmi, Azmin Sapu Billion!!!Rakyat bagai dilongkangkan dengan masaalah air yang berterusan kerana ketamakan dan kerakusan hipokrit-hipokrit PKR.


Sebelum ini rakyat didedahkan dengan proksi Zuraidah, Adam Rosly. Ada pula proksi Azmin bernama Hilal Idham


Bagi yang tahu dan faham, masaalah air ini membuat rakyat bagai diliwat.

Ingat kes SPLASH?Dalangnya Azmin, Tan Sri Wan Azmi dan ramai lagi. Zuraidah adalah terlibat.

Baca kisah-kisahnya di

http://captainmgs.blogspot.my/2016/11/gamuda-berbohong-kepada-rakyat-azmin.html

http://captainmgs.blogspot.my/2016/12/rahsia-azmin-terbongkar-lagi-pegawai.htmlKesian rakyat Selangor!


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.