Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, November 25, 2016

Penguatkuasa Wanita Melayu Cuba Dicabul Cinabeng Di Tempat Awam

Barangkali teruja kerana Teresa Kok mendapat pembelaan paling hebat daripada Khalid Samad sehinggakan berlaku kekecohan di lobi Dewan Rakyat, atau barangkali juga BESAR KEPALA kerana mereka dilihat sangat kuat dan DAP pula sangat garang sehingga menakutkan sekalian rakyat Malaysia, sepasang lelaki perempuan bukan sahaja menghalang seorang petugas awam melaksanakan tugasnya, tetapi juga mencabul dan cubaan menyerang dan mengugut.

Klip video tersebut telah dimuatnaikkan oleh Netizen dan menjadi viral dalam tempoh yang singkat. Rata-rata menyatakan kemarahan dengan sikap biadap yang ditunjukkan oleh kedua-dua orang awam tersebut.

Berlagak seolah-olah samseng, wanita Cina menarik baju pegawai penguatkuasa tersebut dan mengadu tangannya sakit setiap kali pegawai penguatkuasa tersebut cuba melepaskan diri, sekaligus mahu mewujudkan tanggapan kononnya dia telah diserang oleh pegawai berkenaan.

Manakala lelaki Cina yang berbadan besar pula melakukan provokasi yang lebih dahsyat bertujuan menimbulkan trauma. Jelas dilihat lelaki Cina yang lebih menonjol sebagai pengutip duit mesin judi haram atau macai-macai along telah menjatuhkan maruah seorang wanita Islam.

Pasangan tersebut bukan sahaja melakukan kesalahan di bawah Seksyen 186 Kanun Keseksaan tetapi juga melakukan kesalahan mencabulo dan menyerang.

Adakah Azmin Ali akan menuruti jejak Lim Guan Eng yang menghina penjawat awam Melayu dengan mencampakkan wang saguhati berjumlah RM200?

Atau adakah Khalid Samad akan memanggil lelaki dan wanita pendek Cina itu dengan gelaran SIAL sebagaimana yang dilakukannya terhadap Tajuddin Abdul Rahman dalam cubaan membela Teresa Kok?

Atau pun kedua-dua pegawai penguatkuasa tersebut akan dibiarkan begitu sahaja kerana nilai mereka terlalu kecil memandangkan mereka adalah MELAYU?

Baca seterusnya The Saviour

4 comments :

Anonymous said...

BABI- si KULI2 Soros/ISrael-MOSSAD/CIA - asyik dok bagi muka pd. TERORIS PENDATANG2 PARASIT Cina RASIS JUBOQ BABI BerSHIT DAPJUBOQ BABI!Sampaikan pegawai2 JPA/Penguatkuasaan ISLAM/MELAYU wanita kita cuba diCABUL/diGERTAK/diKASARI; dahlah pegawai JPJ Islam/Melayu kita baru diGILIS dgn. amat KEJAM oleh TRELER yg. diRAHSIAKan nama PEMANDUnya (apa KEJADAHnya ni?!) -CELAKA betul ni! ya, sampai begini sekali bangsa BUMIPUTERA Islam/Melayu kita asyik diHINA/diGERTAK/diPROVOKASI/diKASARI-diCEDERAKAN/diBUNUH/di ROGOL sampai mcm. ni di NEGARA ISLAM, pusaka nenek moyang BUMIPUTERA berzaman kita sendiri? - oleh PENJAJAH2 PARASIT ZIONIS berSHIT DAPJUBOQ BABI! Bahkan PEMJAJAH omputih JUBOQ BABI pun boleh berDEMO HARAM sewenangnya dlm. BerSHIT - BANGSAT lu ZAH*D!

Yg. org, awam kat situ, awatlah PENAKUT sgt?! Kalau aku kat situ; dah kasi TERA*ANG si SAMSENG PEROGOL berSHIT DAPJUBOQ BABI ni! Takkan nak BIAQKan wanita BUMIPUTERA Islam/Melayu kita sewenangnya cuba diCABUL/diGERTAK/diKASARI/diPROVOKASI mcm. tu?! Itulah; makin ramai JANTAN2 PONDAN Islam/Melayu PENAKUT! Tapi kalau yg. BERANI mcm. dr. GM pula, si ZAH*D CELAKA ni dan GENG2 MAFIA SIAL dia akan GERTAK memanjang; PI BERAMBOS lu si KITOL2 OI!

Nek Tempoyak.

Anonymous said...

PEMBETULAN:

Inilah akibatnya si ZAH*D KITOL-KULI AnwaqHOMO/DAPJUBOQ BABI/madey JUBOQ BABI- si KULI2 Soros/ISrael-MOSSAD/CIA - asyik dok bagi muka pd. TERORIS PENDATANG2 PARASIT Cina RASIS JUBOQ BABI BerSHIT DAPJUBOQ BABI!Sampaikan pegawai2 JPA/Penguatkuasaan ISLAM/MELAYU wanita kita cuba diCABUL/diGERTAK/diKASARI; dahlah pegawai JPJ Islam/Melayu kita baru diGILIS dgn. amat KEJAM oleh TRELER yg. diRAHSIAKan nama PEMANDUnya (apa KEJADAHnya ni?!) -CELAKA betul ni! ya, sampai begini sekali bangsa BUMIPUTERA Islam/Melayu kita asyik diHINA/diGERTAK/diPROVOKASI/diKASARI-diCEDERAKAN/diBUNUH/di ROGOL sampai mcm. ni di NEGARA ISLAM, pusaka nenek moyang BUMIPUTERA berzaman kita sendiri? - oleh PENJAJAH2 PARASIT ZIONIS berSHIT DAPJUBOQ BABI! Bahkan PEMJAJAH omputih JUBOQ BABI pun ´boleh berDEMO HARAM sewenangnya dlm. BerSHIT - BANGSAT lu ZAH*D!

Yg. org, awam kat situ, awatlah PENAKUT sgt?! Kalau aku kat situ; dah kasi TERA*ANG si SAMSENG PEROGOL berSHIT DAPJUBOQ BABI ni! Takkan nak BIAQKan wanita BUMIPUTERA Islam/Melayu kita sewenangnya cuba diCABUL/diGERTAK/diKASARI/diPROVOKASI mcm. tu?! Itulah; makin ramai JANTAN2 PONDAN Islam/Melayu PENAKUT! Tapi kalau yg. BERANI mcm. dr. GM pula, si ZAH*D CELAKA ni dan GENG2 MAFIA SIAL dia akan GERTAK memanjang; PI BERAMBOS lu si KITOL2 OI!

Nek Tempoyak.

Anonymous said...

dan GERAM betul aku; kenapa asyik YB DS Jamal/GM diKASARI polis - yg. TERBARU kat perhimpunan AMAN utk. umat Islam ROHINGYA! Di Mkini TV DAPJUBOQ BABI; bukan main suka depa bila sekoq polis pangkat RENDAH yg. punya KURANG AJAQ-mcm. SAMSENG BerSHIT DAPJUBOQ BABI punya BERLAGAK dok TOLAK-MENOLAK DS Jamal serta disyaki utk. memPROVOKASI DS Jamal dan GM! Kalau dgn. MELAYU aja BERANI nak tujuk lagak SAMSENG - tapi kalau dgn. puak PENJAJAH PARASIT ZIoNAZI BerSHIT KAFIR HARBI DAPJUBOQ BABI, masa DEMO2 HARAM depa kat KL dan merata tpt tu, punyalah ada POLIS2 TERSENGIH dan BERSALAMAN lagi dgn. puak BerSHIT DAPJUBOQ BABI ni! CELAKA lu ZAH*D-BAPA Mafia/Yakuza yg. telah MENJAHANAM kan KD* - dahlah SINDIKET PELACURAN warga asing/PATI/JENAYAH termasuk JENAYAH PEMBUNUHAN dan KEMALANGAN jlnraya makin MENINGKAT! KDN/POLIS ni ingat depa KEBAL undg2 kah - apa GUNA Suruhanjaya Integriti tu?! Patutnya YB DS Jamal buat lapuran POLIS ke atas polis2-mcm. SAMSENG tu, juga masa beliau diTUMBOK dulu; sampai sekrg - apa hasil SIASATAN OI dan SIAPA sebenaqnya yg. telah MENUMBOK DS Jamal?!

Tengok juga DEMO kat Parlimen tu; punyalah cepat nak DAKWA pendemo2 bangsa Islam/Melayu kononnya bawah jenayah ‚RUSUHAN‘ tapi si JANTAN HOMO PENYAMAQ ZIONIS DAPJUBOQ BABI yg. MENCARUT "SIAL" dlm Parlimen, TAK pa pula; dan puak PENJAJAH PARASIT KAFIR HARBI BerSHIT/DAPJUBOQ BABI serta PENJAJAH omputih JUBOQ BABI terus diBIAQkan berDEMO HARAM termasuk sini sana termasuk kat luaq Parlimen tempoh hari serta JENAYAH2 GANAS depa dulu - utk. terus mengHINA/mengGERTAK/memPROVOKASI/mengGULINGkan YAB PM terCINTA kita, UMNO, NEGARA ISLAM kita serta bangsa BUMIPUTERA Islam/Melayu di bumi pusaka nenek moyang BUMIPUTERA berzaman kita ni! Dan asyik nak APOLOGETIK pasal PENAHANAN si TERORIS mariaHOMO-muka mcm. BABI SONDOL BerSHIT DAPJUBOQ BABI tu! Maka, yg. KETUA2 BerSHIT DAJUBOQ BABI lain yg. dah diTANGKAP/belum diTAMGKAP - JANGAN haraplah depa akan diHUKUM!

Tengok si ZAH*D BANGSAT KITOL-KULI AnwaqHOMO/DAPJUBOQ BABI/madey JUBOQ BABI- si KULI2 Soros/ISrael-MOSSAD/CIA ni bukan main lagi! Dia sendiri asyik menjawab si pemBANGKANGKANG setiap kali isu DS Jamal dibangkitkan; TAK dak kah TIMBALAN2 dia utk. jawab ?! Lepas tu asyik nak SIASAT dan GERTAK DS Jamal! PI MAMPOS si KITOL paling JIJIK OI!

Lihat mediaDAPJUBOQ BABI ni! Di - http://www.sinarharian.com.my/semasa/polis-teruskan-siasatan-terhadap-jamal-1.590067:

Polis teruskan siasatan terhadap Jamal

ATIRAH HASLI

24 NOVEMBER 2016

KUALA LUMPUR - Polis masih meneruskan siasatan terhadap Pengerusi Gerakan Baju Merah, Datuk Seri Jamal Yunos berhubung kenyataan yang dibuat oleh beliau.

Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi berkata, buat masa ini, pihaknya masih mengumpul keterangan yang boleh membantu siasatan tersebut.

"Kerajaan memandang serius terhadap perlakuan jenayah yang dilakukan oleh mana-mana individu atau pihak yang melanggar undang-undang sedia ada.

"Pihak polis akan menjalankan siasatan terhadap laporan yang diterima secara adil tanpa mengira fahaman politik atau latar belakang seseorang yang mengeluarkan kenyataan dan melakukan jenayah tersebut," katanya, hari ini.

Beliau berkata demikian ketika menjawab soalan yang dikemukakan oleh (DAP - Batu Kawan), Kasthuriraani Patto dalam Dewan Rakyat, hari ini.
Khasturiraani dalam soalannya meminta kerajaan menjelaskan tindakan terhadap kenyataan 'Hutang darah dibayar dengan darah' yang dibuat Jamal baru-baru ini.

Selepas hidung Jamal berdarah dalam pergelutan di Ampang, pertengahan Oktober lalu, Jamal berikrar untuk membalas dendam dengan ‘hutang darah dibayar darah’ dan mahu ‘mencincang’ mereka yang melukakannya itu.

Pergelutan itu tercetus apabila kumpulan Baju Merah cuba keluar dari sebuah pusat membeli-belah tetapi dihalang oleh polis.

(Nek Tempoyak)

Anonymous said...

Nota:

Puak Yahudi Sabbatean ZIONIS akan MENYAMAQ sbg. umat ISLAM spt. depa MENYAMAQ dulu sbg. SEKULAR LIBERAL "Young Turks" di Turki bawah Kemal Atarturk (utk. mengGULINGkan K'jaan Islam-Arab Ottoman) dan disyaki sbg. SEKULAR LIBERAL "Young Believers" sekrg. oleh puak Houthi Syiah Zaydi di Yemen (utk. mengGULINGkan Raja2 Arab Saudi/Bahrain serta mengHAPUSkan PUSAT Islam amat SUCI kita, MEKAH-MADINAH)!

JANGAN cuba meremehkan PAS si ZAH*D OI! Kalau aku TAK suka mana2 calon BN/UMNO - aku akan UNDI pd. PAS (tapi TAK akan UNDI mana2 parti PemBANGKANG lain;mahupun parti MCAnjing-DALANG DUA MUKA tu yg. makin punya BONGKAK wwalaupun dia parti "LOSER")! Lihat di https://helenang.wordpress.com/2016/11/24/ruu-355-reps-from-mca-forget-theyre-elected-by-muslims/ , RUU 355: Reps from MCA forget they’re elected by Muslims, November 24, 2016!

JANGAN ingat kami MAJORITI bangsa BUMIPUTERA Islam/Melayu mcm. LEMBU tercucuk HIDUNG sepanjang masa!

Nek Tempoyak.

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.