Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, April 30, 2017

Ceramah 'MEGA' PKR Ada Sarkas Yang Dihadiri Lebih 100 Ribu Orang
Walaupun diumpan dengan acara sarkas sebelum ceramah mega hari ini, kehadiran penonton ke Ceramah Mega PKR, sempena Konvensyen PKR kelihatan hambar.

Keadaan terkini kehadiran penonton lebih kurang 1,000 orang sahaja, walaupun acara telah bermula jam 9.00 malam tadi.

Biarpun Ceramah Mega PKR diadakan di Seberang Jaya Pulau Pinang, namun tiada kelibat tuan rumah dan Tuan Besar pemimpin-pemimpin DAP kelihatan di dalam majlis tersebut.

Adakah para pemimpin PKR sengaja tidak mengundang para pemimpin tertinggi DAP dalam usaha memujuk PAS agar tidak memutusan hubungan ‘tahalus siyasi’ yang bakal diputuskan oleh Majlis syura’ PAS.
No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.