Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Saturday, April 29, 2017

Kerajaan Azmin Hanya Lulus Projek Rumah Mampu Tengok SahajaKerajaan Persekutuan sentiasa berusaha untuk menyediakan perumahan yang baik kepada  rakyat tanpa mengambil kira negeri tersebut milik pembangkang atau tidak.

Selangor merupakan negeri milik pembangkang yang ketua eksekutifnya ialah Azmin Ali dari parti PKR.

 

Azmin dalam retorik politiknya baru-baru ini muncul dengan agenda nya Skim Smart Sewa Rumah kepada penduduk tempatan terutama yang baru berkahwin dengan kadar sewa RM500 sebulan.

Ia sebagai kempen untuk melawan program perumahan rakyat yang begitu rancak di laksanakan oleh kerajaan Barisan Nasional.

 

Azmin dan PKR selalu menipu rakyat dalam bab perumahan. Sejak zaman Khalid Ibrahim lagi mereka sentiasa berbohong kepada rakyat Selangor mengenai perumahan.

 


Perumahan rakyat di Sepang, Lembah Subang dan tidak terlepas juga perumahan Felda di Hulu Bernam yang menampakkan kerajaan PKR tidak prihatin terhadap kesejahteraan rakyat.

 


Azmin dilihat lebih suka kepada projek perumahan mewah yang hanya mampu tengok oleh golongan B40.  Lihat sendiri perumah mewah di kawan Puncak Alam dan Puncak Perdana. Tanah dijual dengan murah tetapi rumah teramat mahal.


MORAL OF THE STORY IALAH...PAKAT PAKAT BUANG KERAJAAN PEMALAS, KERAJAAN KORUP DAN ZALIM.

Taiping Mali

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.