Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Thursday, February 25, 2016

Ralyat Malaysia terus tertipu dengan Yahudi terkutuk, Rupert Murdoch
Sebagaimana yang Dr Mahathir pernah kata tentang Rupert Murdoch [baca SINI], Yahudi tua lagi terkutuk itu membohong lagi. Menurut Dato Salleh Keruak [baca Snapshot 2016 terbaru SINI], wujudkah maklumat dari sumber-sumber yang kononnya mereka ada tetapi tidak dedahkan???

Sedihnya ramai orang Malaysia sudah tertipu dengan permainan kata-kata putarbelit dari Rupert Murdoch Yahudi tua lagi terkutuk yang berperanan sebagai Dajjal akhir zaman yang menguasai dunia.

Dato Rahman Dahlan dilaporkan berkata dan dipetik dari NST berikut:

"The WSJ continues to ignore these facts, while continually failing to provide any evidence to back up their wild accusations – which all originated with the Prime Minister's opponents, who only care about their own political gain, no matter what the cost to Malaysia." he said in a statement, today.

Datuk Abdul Rahman Dahlan menyelar laporan terbaharu yang dikeluarkan Wall Street Journal (WSJ), sebagaimana laporan Astroawani. 

Pengarah Komunikasi Strategik Barisan Nasional itu mendakwa tindakan berkenaan sengaja dibuat malah mengesahkan agenda penentangan Malaysia yang diperjuangkan akhbar berkenaan.

"WSJ terus dengan sengaja mengabaikan fakta sahih, sambil mendakwa laporannya berkaitan Malaysia tidak pernah dipersoalkan," katanya dalam satu kenyataan media hari ini.

Abdul Rahman menegaskan isu 1MDB dan derma kepada Perdana Menteri tiada sebarang kaitan dan ini telah disahkan pelbagai pihak berkuasa Malaysia termasuk Peguam Negara.

"WSJ memilih untuk tidak menghiraukan semua fakta ini, dan terus mengemukakan apa yang disebut sebagai bukti untuk menyokong tuduhan liar mereka.

"Semuanya berpunca daripada penentang Perdana Menteri menerusi Kempen Anti-Najib, yang hanya mengutamakan kepentingan politik mereka tanpa menghiraukan kesannya terhadap Malaysia," tegasnya.

Tuduhan berulang tidak berasas dan tanpa bukti ini bertujuan memburukkan Malaysia dan pembangunan ekonominya dengan menggunakan fakta yang tidak sahih.

Kerajaan tegasnya lagi tidak akan berdiam diri dan akan tetap meneruskan usaha memantapkan ekonomi negara.

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.