Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, June 7, 2017

Mak Nazir dituduh ambik duit 1MDB?


Terdesak sangat dah....

*Pakatan tuduh ibu PM Najib songlap duit 1MDB*

Dulu mereka tuduh PM Najib songlap RM2.6b duit 1MDB.

Sekarang, mereka kata emak PM Najib pula songlap duit 1MDB.

Pakatan dah gila desperate sangat.

LSS.
---
http://www.malaysia-chronicle.com/even-najibs-mother-partook-of-his-stolen-1mdb-billions-shock-report-rm16bil-swindled-from-1mdb-amount-stolen-by-najib-alone-rm4-2-bil/ 
No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.