Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, June 9, 2017Menteri Besar Selangor sekali lagi menunjukkan peribadi yang tidak matang di dalam politik apabila gagal untuk menjemput Wakil Rakyat Tanjung Karang, DS Noh Omar, ketika Tuanku Sultan Selangor merasmikan Masjid Al Jannah, Kampung Haji Razali.

Sebelum ini juga tidak sampai sebulan, Azmin Ali turut bersifat kebudak-budakan apabila gagal juga menjemput Ahli Parlimen Sungai Besar, Budiman Zohdi ketika Tuanku Sultan Selangor melawat Sekinchan.

Agar kurang sopan Menteri Besar Selangor meminggirkan tuan rumah ketika lawatan rasmi Baginda Sultan Selangor, walaupun berbeza dari segi ideologi politik. Dalam hal ini, Mantan Menteri Besar, TS Khalid Ibrahim lebih matang dan berjiwa besar. Pasti Azmin Ali kesipuan ditegur DS Noh Omar. Tahniah DS Noh Omar.No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.