Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Monday, June 23, 2014

Dasat No Demokrasi Dalam PKR Guna Parut Kekal

Foto Ehsan Utusan

Pengerusi Jawatankuasa Pemilihan Pusat PKR, Datuk Johari Abdul dalam alasan terbarunya berkata, kelompok tersebut langsung tidak boleh tengok peti undi sehingga ada cubaan untuk membakarnya.

Pada masa yang sama, walaupun mengakui berlaku kekecohan pada pemilihan semula terutama di cabang Kota Raja, beliau cuba berdolak-dalik apabila menyifatkan pergaduhan yang berlaku mungkin bukan disebabkan pemilihan parti.

"Pasal yang bertumbuk ini, kita pun tak tahu. Mungkin antara mereka ini ada masalah 'girl friends' (teman wanita) sebelum ini dan bila berjumpa bergaduh."

Adoyaiii!!!

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.