Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, September 25, 2013

Azhar Idrus bergambar dengan awek lentik sedap

Para peminat Ostad Azhar Idrus a.k.a. Ostad glamour jangan marah. Ini sy petik dari blog networkedblog http://networkedblogs.com/PjU0e

Berdasarkan gambar di bawah rasanya UAI berada di sebuah kedai motosikal. Mungkin untk membeli helmet baru untuk isteri no.3... Si awek lentik sedap ni pula mungkin seornag pekerja di kedai tersebut.

Tidak diketahui sama ada gambar ini original atau edit.
Namun gambar ini sudah disensasikan di facebook. Ramai mengkritik UAI keran kemunculan beliau dalam gambar ini. 


memang lentik awek ni posing


kredit gambar Mohd ZukeyNo comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.