Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, September 25, 2013

Provokasi bermula - Perceraian PAS dengan PR semakin hampir???

Petikan dari blog Wasukalu.com


Lihat jawapan beliau dalam perenggan kedua itu ada kena mengena dengan FAS atau tidak? Fikirkan apa niat sebenar?


Ramai tidak peduli akan maksud disebalik seruan pemuda PAS terhadap kepentingan bolasepak Selangor. Menyasarkan MB Khalid Ibrahim yang kononnya gagal membantu kemajuan bolasepak Selangor hingga menyebabkan pemain berkualiti bakal meninggalkan Selangor pada musim hadapan kerana mendapat tawaran lumayan dari JDT.

Soalan-soalan ini perlu kita ajukan kepada diri kita sendiri
1. Sejak bila PAS menitikberatkan soal sukan?
2. Mengapa tiba-tiba PAS mengambil berat soal sukan dalam negara?
3. Mengapa PAS tiba-tiba lebih pentingkan maksiat daripada masjid?
4. Mengapa sekarang ditimbulkan iaitu ketika saat-saat panas ada orang dalam PAS mahukan PAS bercerai dengan PKR?

Jika apa yang ada dalam pemikiran gua ini benar, maka nyawa PR memerintah Selangor hanya tinggal beberapa bulan sahaja lagi.

Surflah google, yahoo atau MSN .. carilah berita PAS dan sukan... jumpa atau tidak????
wakaka 


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.