Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, September 22, 2013

GEMPAR!!! Gambar Ngeri Mangsa Tetak


Butir mangsa:-
Nama: Pragash a/l Govindran
Kpt: 900117-06-5195
Kerja: meniaga restoran makan di city one plaza masjid india kl

Mangsa menyatakan telah diserang 2(l)(i) tidak dikenali (1 pakai topi dan 1 tidak memakai apa2) mangsa tidak dapat disoal secara detail. Motif kejadian tidak diketahui.

Siasatan tempat kejadian:-

1. Rumah mangsa merupakan rumah flat 11 tingkat rumah mangsa tingkat 5. Pintu grill dan daun pintu tiada kesan pecah / umpilan.

2. Mangsa putus pergelangan tangan kanan akibat ditetak dipercayai menggunakan parang

3. Kejadian rumah tiada saksi bebas setakat ini

4. Mangsa masih gagal ditemubual

5. Isteri mangsa masih belum dapat ditemubual dan dlm keadaan trauma

6. Pasukan siasatan masih ditempat kejadian


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.