Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Thursday, September 19, 2013

J-Star tuduh Adnan Yaakob bersifat perkauman

Karenah Scissorati menyergah Adnan Yaakob sebagai rasis boleh dibaca @http://khabarpahang.blogspot.com/2013/09/penyertaan-berat-sebelah.html

Bukan sahaja The J-Star tetapi MCA juga turut menghentam Menteri Besar Pahang itu.

Sebuah laporan oleh suratkhabar milik MCA tentang Adnan hari ini telah ditulis oleh Scissorati Tashny Sukumaran.


http://www.thestar.com.my/News/Nation/2013/09/17/MCA-hits-back-adnan.aspx


Donkey …

Setiausaha agung MCA Datuk Seri Kong Cho Ha dipetik oleh pemberita The J-Star Tashny Sukumaran dalam rencananya hari ini.

Pada hari ini juga si Scissorati Tashny tersebut mentweet tentang donkey kong ‘cha” (lihat screenshot bawah).

ons like donkeykong


The J-Star sarang Dapster


Tashny sebenarnya lebih meminati Zairil Khir Johari dan setpol Lim Kit SiangDyana Sofya yang dikatakannya sebagai “cute people” (lihat screenshot tweetnya di atas). 

Kedua-dua orang politikus DAP itu telah diwawancara oleh pemberita J-Star tersebut beberapa hari awal.

Kalaupun MCA sanggup merelakan pemberita-pemberita J-Star memperbodohkan diri mereka di khalayak ramai

namun ia tidak bermakna para pemimpin parti komponen BN yang lain akan membiarkan kebiaDAPan puak Scissorati untuk berterusan sahaja.


adnan-yaakob

Donkey …

and monkey

BN wajib pecat MCA sekarang juga!


Tashny Sukumaran (tashny) monyet
Tweet-tweet oleh Tashny pada hari yang sama  
No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.