Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, September 29, 2013

TERSANGAT MELAMPAU!! ISLAM DIHINA OLEH AMOI CINA BANGSAT!!! @PDRM @SKMM


Memang CELAKA!!!! INI CINA BANGSAT DAH KIRA HALAL NI!!!!! Jangan sesekali mempermainkan apatah lagi menghina tuhan agama lain wahai BANGSAT!!!  Ya Allah!!!! Pihak Berwajib please la ambil tindakan. Jangan sesekali membiarkan barah ini merebak dan merosakkan perpaduan yang wujud ketika ini.

Sebenarnya masih ada juga sebenarnya orang Cina yang tahu menghormati agama dan bangsa lain seperti Cheng Ho dan Chia Poh Soon. Tapi bagi orang seperti Katy Lim Li Lian ni dah patut kena sembelih!! Ingat!!! Bab bangsa masih boleh berkrompomi, tapi kalau bab agama JANGAN HARAP!!!

Amatlah diharapkan tindakan SEGERA DIAMBIL AGAR MENJADI PENGAJARAN kepada yang lain. Perkara seperti ini jangan dipandang mudah. Walau sekalipun menggunakan "fake account", namun ada cara lain untuk mengesannya.


Lihat juga di sini

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.