Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, September 11, 2013

(Video) DePe tanpa segan silu rakam payudara untuk peminatnya...Di Malaysia, Kementerian Penerangan menyediakan garis-panduan untuk artis-artis dan stesyen-stesyen TV dalam soal berpakaian agar tidak menjolok mata.

Namun ramai artis kita gemar berpakaian seksi ketika di luar daripada liputan TV. Kebanyakan mereka mengambil langkah selamat agar cara mereka berpakaian tidak menjadi bualan masyarakat malah lebih teruk mungkin akan beredar di halaman maya.


Sebaliknya.di Indonesia, artis-artis di sana tidak pula malu untuk beraksi panas malah sanggup memuat naik ke dalam laman sosial untuk tontonan para peminat..

Sebagai contoh penyanyi yang digelar “goyang gergaji”,Dewi Persik atau lebih dikenali sebagai DePe. memberikan aksi panas seperti bintang porno ketika merakamkan video untuk laman Keek miliknya, 6 hari lalu.

Dipercayai, aksi ini dirakam sesudah beliau selesai mengadakan satu persembahan.
Sumber

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.