Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, September 13, 2013

GEMPAR! NAJIB DISABOTAJ OLEH PEMANDU DAN KHAZANAH NASIONAL?
Pemandu dan Khazanah Nasional adalah dua bebanan yang terpaksa ditanggung oleh PM ketika ini, mereka ni nampaknya dengan sengaja mensabotaj PM kita.

Untuk kisah lanjut, KLIK SINI - wajib dibaca untuk kebenaran. Jangan asyik nak salahkan PM semata-mata..

Azman Mokhtar, kau tu bila nak Resign? Ramai lagi anak-anak Melayu yang boleh duduk tempat tu.


>parpukari


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.