Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Saturday, September 14, 2013

Inikah Cara Air Asia Sabotaj Matta Fair @tonyfernandes ?


Pemilik Air Asia, Tony Fernandes dengan bangganya memaparkan gambar pramugarinya di pameran Matta Fair, di PWTC yang berakhir Ahad lepas. Berdasarkan kenyataan Timbalan Presiden, Malaysia Inbound Tourism Association (MITA), Uzaidi Udanis, Air Asia tidak mahu mengambil bahagian di Matta Fair. 

Persoalannya kenapakah pramugari Air Asia 'diseludup' masuk ke Dewan Matta Fair tanpa menggunakan "pass tag"? Adakah ini sebahagian dari strategi Air Asia untuk bermain kotor? Adakah ini yang dinamakan "Guerilla Marketing Tactic"? Semuanya hendak pengiklanan percuma? Boleh pulak selepas itu Tony Fernandes berbangga dengan memuatnaik gambar berkenaan di dalam laman sosial Twitter beliau.


Dari sumber : CTS


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.