Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Thursday, September 19, 2013

PANASS!! Chin Peng Sebenarnya Askar Upahan British Untuk Bunuh Melayu?

 
Tak terkejut bila baca cerita kat atas ni. Tapi itulah kebenaran yang disembunyikan oleh puak Pakatan Haram. Mereka sengaja menyanjung Chin Peng kerana nak menutup perjuangan Tunku Abdul Rahman sebagai bapa kemerdekaan.

Mereka menyanjung komunis, kerana nak menutup jasa UMNO memperjuangkan kemerdekaan di tanah melayu, sambil melambangkan kaum cina diantara pejuang kemerdekaan. Walaupun mereka tahu, komunis bukan nak memerdekakan Malaysia. Tapi hanya nak gabungkan Malaysia dengan tanah besar komunis China.

Sekarang ni ramai celaka yang menyanjung komunis. Patutnya mereka ini hidup di zaman itu, MP nak tengok sama ada mereka ini masih menyokong komunis atau mereka menangis menyumpah supaya komunis cepat mati.

Melayu yang mana menyokong komunis, memang biadap, memang bangsat. Patut ditembak sampai mati.  

 

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.