Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Thursday, September 12, 2013

'TAHNIAH' THE STAR MILIK MCA KERANA PROMOSIKAN MASKOT DAP !!!


Anda nampak tak sesuatu yang pelik di dalam gambar yang disiarkan oleh akhbar The Star, milik parti MCA?


Anda bandingkan pula gambar di atas dengan gambar di bawah iaitu gambar Lim Guan Eng DAP 'menari' bersama maskot parti DAP?

Lihat gambar di atas di sebelah kanan. Nampak tak maskot parti DAP itu?


Apa masaalahnya dengan akhbar milik MCA ini? Mahu promosikan parti DAP?

Seriously, di manakah kiblat politik akhbar milik parti MCA ini?

Bolehkah kepimpinan MCA dan BN terangkan? Untuk bacaan lanjut : Klik Sini

p/s : Bagaimana pula dengan pendedahan penggunaan kalimah Allah oleh NGO Kristian Pulau Pinang ? Klik Sini


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.