Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, September 13, 2013

Pemuda Umno Tak Faham Matematik

cuckoochick


Itu sebab Ketua Pemuda Umno ambik setiausaha akhbar Scissorati. Orang Cina pandai berkira ilmu hisab.

Nak kira 700 undi pun makan masa 8 jam”, Kata Tun M tentang proses pemilihan Ketua Pemuda Umno lepas yang memenangkan KJ.

Sebiji macam pemilihan CEC-Excel-DAP, bukan?


Kalau Zairil dicanangkan DAP sebagai wajah Melayu parti itu, Khairy pula sebagai wajah Umno apa?


Info asalnya : di sini


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.