Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Monday, September 16, 2013

HOT! Khalid Syiah Dengki Anak Nik Aziz Naik Heli?!!


Nampaknya dendam Khalid Syiah pada Nik Abduh tak pernah padam. Marah betui dia sampai sanggup keluarkan gambar Nik Abduh naik helikopter. Alaa.. bukan selalu dia nak naik heli. Hari tu naik jet, hari ni naik heli. Esok lusa naik kapal perang atau kapal selam pulak.

Nik Abduh mana reti berlakon macam bapak dia zuhud hirup kuah. Dia muda lagi, masa ni la nak merasa naik semua yang ada.

Bila tua nanti, buat la macam Nik Aziz, hirup kuah, makan nasi bungkus, sembahyang atas rumput. Puak Pas kan bodoh, mudah percaya. adehh laa.


Baca seterusnya : di sini


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.