Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Tuesday, September 3, 2013

GEMPAR BERKARAT! RUMAH ADIK NIK AZIZ TERBAKAR? KO KE OK?


ParpuKari email aku, katanya Ini adalah rumah adik Nik Aziz Nik Mat.. Adik yang mana satu ya? Owhh, inilah dianya rumah adik Nik Aziz yang doa untuk BN KO. Ingat pembaca sekalian, what goes around come around. Korang nak mintak benda baik takpa, tapi kalau diri sendiri sesat dan nak mintak bala' turun pada yang benar-benar perjuangkan agama, bangsa dan negara.

Cantik rumah, hijau warnanya. he he.. Sebab kebakaran tidak diketahui, mungkin harga minyak naik, sebab tu rumah beliau terbakar! Ehh.. termelalut pulak.

Sekadar info kepada pembaca, jangan fikir rumah kaler hijau tak boleh terbakar. 

Maka inilah natijahnya! Bermuhasabah la diri ya..No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.