Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, October 18, 2013

Jenice keluar masuk DAP macam fun fare

 
 
Ikuti kenyataan Jenice Lee yang telah dilayan macam pengunjung fun-fare oleh Naib Pengerusi DAP sendiri. Beliau telah dipecat, digantung, dijemput mengundi dan kini diberi surat tunjuk sebab.. Betul betul macam fun-fare kalaupun bukan zoo...

Janice Lee bekas ADUN Teratai telah membuat laporan polis di Balai Polis Pandan Indah, Ampang, Selangor pada 16/10/2013 @ 11.00 am keatas Naib Pengerusi DAP, Tan Kok Wai kerana memfitnah beliau.
 

 

 
Sumber : Brojinggo
 


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.