Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Monday, October 28, 2013

SKANDAL RM8JUTA AZMIN : DOKUMEN SAHAM SHAMSIDAR DIDEDAHKAN !gambar 1 : nama shamsidar . jumlah saham 100k. RM 283,080.00


gambar 2 : belian saham atas nama shamsidar RM250,003.80 tidak termasuk slip MIDF


. gambar 3 : jumlah pelaburan shamsidar bernilai RM50,856.98gambar 4 : jumlah pelaburan azmin ali bernilai RM50,491.95Ini adalah salinan slip dokumentasi saham milik azmin ali,shamsidar taharin,jamal taharin dan taharin bin idris. urusniaga ini berlaku sekitar tahun 1992-94.

Pada waktu itu azmin ali hanya bertugas sebagai setiausaha sulit anwar sahaja. persoalan yang perlu RAKYAT bangkit kan adalah darimana datangnya wang ratusan ribu yang digunakan oleh azmin dan shamsidar untuk membeli saham untuk mereka dan ahli keluarga ?

Apa istimewanya pembelian saham mega antara azmin/shamsidar dengan anwar ibrahim ?

Anwar ibrahim,azmin dan shamsidar sila jawap pendedahan besar ini. jangan alihkan isu mendakwa anuar shaari dibeli ! itu jawapan bodoh,stupid dan idoit yang keluar daripada mulut bekas perdana menteri '16 september' !

Kami tahu kamu semakin ketakutan, dek kerana itulah anwar sekali lagi melakukan politik manuver dengan sanggup duduk minum teh bersama najib di parlimen. Ini inuendo politik,cuba mengalih mata rakyat terhadap skandal yang melanda kekasih kamu..kiasan badan yang semakin mudah rakyat baca tatkala anwar dalam ketakutan !

Selang 36 jam daripada sekarang, akan kami keluarkan pula 2 lagi dokumen lagi menggemparkan. shamsidar memang mempunyai akaun jutaan ringgit !

TERKINI : PETRA RISAU DENGAN SERANGAN INIBaca seterusnya : di sini

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.