Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, October 30, 2013

[VIDEO] Meraba Bontot Wanita Dala MRT Singapura - AWAS Penumpang Wanita LRT, Komuter dan Monorel di Kuala Lumpur!!!


Kejadian ini dilaporkan berlaku dalam MRT Singapura berdasarkan pengumuman station yang dibuat dalam bahasa Inggeris.

Kalau mengikut komen di Facebook, ramai yang bertanya mengapa pihak yang mengambil video itu tidak melakukan sesuatu untuk membantu.

Betul juga… namun wanita yang terang-terang diraba itu pun macam tidak bertindak juga…apatah lagi si perakam.

Mungkin mangsa panik dan tidak tahu bagaimana hendak bertindak.

Pengguna wanita di negara ini kerap menjadi mangsa kepada lelaki gila seks ketika menggunakan kemudahan awam.

Satu cara… menjeritlah sekuat hati jika benar-benar yakin anda menjadi mangsa raba… pasti akan ada yang datang menolong.  sumber

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.