Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Thursday, October 24, 2013

PANASSS!!! CALON PAS ENCIK AZIZAN BUKAN ANAK DIDIK ALLAHYARHAM USTAZ AZIZAN?#PRK SGLIMAU


PAS HAMPAS… Macam-macam la puak-puak penjilat tegar Dap ni. Siap mengaku anak didik la apa la bla blab la.

Aduhai dah 4 tahun perintah Kedah sekarang ni baru nak sebuk sana sini.

Baca sini apa kata McTheory

Orang kata calon Pas ni anak didik Allahyarham Ustaz Azizan. Ada bau-bau bacang dengan Allahyarham Ustaz, malah dikatakan mereka ni rapat bebenorlah kehendaknya. Tapi betul ke rapat? Banner yang Pas naikkan selama ni hanya gambar photoshop si Azam bersama Allahyarham Ustaz.

Sudah la pinjam nama dan aura Allahyarham Ustaz Azizan. Malah sanggup menipu kata ada bau-bau bacang. Bau bacang ka, bau kentut? he he..

Kalau benar si Azam ni rapat benar dengan Allahyarham Ustaz, kami nak tengok juga gambar si Azam ni dengan Allahyarham Ustaz, ada ka takdak?

Kalau setakat gambar 10 tahun yang lepas tu tak payah tunjuk laa.. kami pun banyak. Bukan apa kami cuma nak confirmkan apa yang Pas dok kempen selama ni. Setiap kali ceramah dok jual nama Allahyarham Ustaz, setiap kali ceramah dok jual nama Allahyarham Ustaz, apa kejadahnya?

Tak boleh cari kekuatan sendiri ka?

Sebab tu kami cabar si Azam ni untuk tunjuk bukti. Sebab cerita yang kami dengar macam-macam ada. Dari anak didik tiba-tiba jadi anak menakan. Jangan bila dah dekat pilihanraya nanti, dari anak menakan jadi anak betui pulak. Lagi payah!!
Soo.. tolonglah kami untuk tunjukan bukti bahawa si Azam ni betui atau tidak anak didik Allahyarham Ustaz.

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.