Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, October 13, 2013

LEMBU, KHINZIR DAN TAPIR? Khalid Ismath Ni Memang BANGSAT!!!


Mamat ni memang dah MELAMPAU!!! Tapi yang heran bin ajaibnya, setiap tindakannya seolah-olah mendapat "RESTU" je. Sebab apa penulis kata begitu? Sebab bukan sekali, tapi dah berkali-kali. Tak pelik ke?

Walau penulis tidak terlibat dengan pengundian dan pemilihan UMNO, tetapi apa yang di post oleh si bangsat ni amat keterlaluan. Habis semua orang dikatanya "ANJING"!!!. Sekurang-kurangnya letak kat Tanjung Rambutan atau Tampoi.

Jangan ingat semua orang sama bro, ada yang sembahyang tak tinggal. Dan jangan suka menganjing dan membabikan orang, nanti lu yang mati macam babi atau babi, amacam? Na'uzubillah. Penulis tak la nak doakan ko sampai begitu, cuma penulis berharap dan berdoa semoga ko akan diberi petunjuk serta HIDAYAH dariNYA.

Baca seterusnya : di sini


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.