Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Monday, October 21, 2013

Video ; Apa Anwar Buat Dengan Elli Wong Di Australia?

 
Alhamdulillah..hanya tak sampai 12 orang pelajar Malaysia di Australia datang untuk tadah telinga d rancangan TV rangkaian ABC Australia untuk mendengar celoteh politik bodoh Anwar dan seperti biasa Anwar akan ambil kesempatan mereka cerita kononnya Kerajaan Pusat menyekat dengan memberi amaran keras agar pelajar Malaysia jangan hadir di program tersebut.
Mak Ayah pelajar Malaysia terutama yang berbangsa Melayu usah bimbang..hanya 2-3 orang saja pelajar terlibat..tu pun ambo rasa yang Mak Ayah mereka memang totok pakatan haram jadah..jadi anak mereka buat apa saja di luar negara depa tak kisah.
Selebihnya..pelajar bangsa Cina rakyat Malaysia dan kita makin jadi tak hairan dan bertambah yakin bahawa Cina pakatan haram jadah akan tanam benih 'gila kuasa' ini selamanya..mereka makin berani..yelah..mak bapak mereka yang tanggung..mereka berduit maka tak heran dengan amaran disiplin dari Kementerian Pendidikan Malaysia..mereka tidak terikat dengan biasiswa !!
Anda cuba fikir sejenak..mangkok taik kunyit ni di ajak untuk sertai program ini atau beliau lobi dengan duit untuk masuk program ini? bukan nak tuduh hanya sebagai pencerahan..hehe
Ironinya..buat apa Elli Wong bersama Anwar? Apa ke jadah Wakil Rakyat DUN ada di sana? datang sebagai delegasi wakil Selangor untuk tarik pelabur atau nak leburkan apa yang ada di antara dua paha?  Anda percaya ke dengan mangkok kunyit taik yang ada dua selera seks? ambo tak tuduh ni wehh..ambo tanya..kalu terkasar..maaf lah..
 
Baca info selanjutnya : di siniNo comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.