Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Tuesday, October 29, 2013

Misteri Kehilangan Treler Canggih PAS Di PRK Sungai LimauMenurut Blogger Akar Umbi, ada 2 kekurangan PAS dalam menghadapi PRK Sg Limau.

Pertama ialah misteri kehilangan kelibat treler yang didakwa sebagai canggih oleh jentera propaganda PAS\


Masakan treler yang dilancar pada Februari 2013, tidak dapat digunakan meskipun hanya berusia lebih kurang 8 bulan.

Sementara kekurangan yang kedua ialah hilangnya kelibat Nik Aziz, samada wajahnya di poster-poster kempen PAS mahupun kehadirannya.

Mungkin Nik Aziz uzur lalu tidak dapat membantu kempen.

Atau mungkin juga Mursyidul Am PAS itu tidak relevan sama sekali dalam kempen di Sg Limau.
No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.