Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Tuesday, October 29, 2013

Status Gay Anwar : Top, Bottom atau Flexi ?


Cuba perhatikan “bahasa badan” Anwar Ibrahim dan cara beliau mengengam erat tangan peminatnya sewaktu sesi lawatan ke London

Anwar semenjak dari dahulu amat sukakan lelaki yang cantik dipandang, tabiatnya luar biasanya ini dipengaruhi oleh habitat luar biasanya daripada manusia normal.

Jika tidak percaya cuba perhatikan siapa lelaki-lelaki yang pernah dipilih olehnya untuk membantu kerja-kerja parti ataupun pembantu peribadi semuanya merupakan lelaki yang enak dipandang mata.


Namun di kalangan pengamal Gay  timbul desas desus apakah status sebenar Anwar Ibrahim adakah beliau seorang  “Top” (atas) atau “Bottom”(bawah) atau mungkin juga seorang “Flexi”(kedua-duanya sekali).

Teori satu mengatakan beliau memang seorang “Top” semenjak beliau belajar di MCKK lagi, kehidupan berasrama di kolej lelaki tersebut telah mendedahkan beliau dengan pelakuan hubungan seksual songsang. Dan dikatakan juga Anwar ramai menyimpan lelaki-lelaki simpanan sejak dahulu sehinggalah sekarang.

Manakala teori kedua pula mengatakan bahawa Anwar sebenarnya “Flexi” tetapi lebih kepada “Top”, dan dikatakan Anwar semenjak di MCKK pernah menjadi “Botom” kepada pelajar senior di kolej tersebut.

Menurut beberapa lelaki Gay yang ditemui, dalam kes hubungan Anwar dengan Munawar Anes, Anwar – Al Gore dan beberapa kenalan Anwar lelaki songsang di seluruh dunia, sebenarnya wujud “GAYDAR”(radar menentukan status seseorang gay) Anwar seolah-olah bertindak sebagai “Botom” kepada lelaki-lelaki berkenan.

Sebenarnya adalah tidak mengejutkan jika Anwar merupakan pasangan kepada Munawar Anes dan AL Gore jika teori kedua mengatakan Anwar merupakan lelaki Gay flexi. Gay Flexi ini merupakan status lelaki Gay yang boleh bertindak dalam kedua-dua posisi hubungan seksual.


Cuba kita perhatikan hubungan Anwar dengan lelaki lelaki tersebut dan bagaimana Al Gore cuba menolong sehabis mungkin Anwar Ibrahim hingga sanggup merendahkan dirinya demi Anwar Ibrahim, adakah ia sekadar sahabat biasa atau ada hubungan lain di sebaliknya.

Dan kita juga tahu  Generation Investment Management Group sebuah syarikat milik Al Gore di London telah melantik Anwar sebagai Ahli Lembaga Penasihat Antarabangsa dengan gaji dan elaun yang amat lumayan.

Tindakan Al Gore ini tidak ubah seperti skandal melibatkan rakan baik Anwar, Mr Paul Wolfowitz yang telah melantik kekasihnya Shaha Riza di Bank Dunia dan mengetuai sebuah yayasan hantu, Foundation For Future di Timur Tengah.Sementara itu, seorang dari komuniti LGBT  di sebuah laman Gay Fridae bernama Lingzhi menyatakan, pada pemerhatiannya Anwar merupakan lelaki Gay Dominan membawa maksud lebih kepada TOP.

Dan menurutnya lagi, Anwar tidak ubah seperti pemimpin besar pada zaman Greek yang sukakan lelaki muda sebagai pembantu peribadi untuk memudahkan melayan nafsu seksualnya.

Hujah Lingzhi ini pula jika diperhatikan ada kebenaranya jika kita perhatikan apa yang dilakukan Anwar sekarang dan seolah-olah teori mengatakan Anwar mempunyai status “Top” lebih tepat.Anwar selalu membawa bersamanya lelaki-lelaki muda untuk menemaninya termasuk dalam program politik seperti tindakan beliau membawa Saiful Bukhari dalam satu kempen di Pulau Pinang pada tahun 2008. Walaupun apabila isu liwat meletup beliau cuba menafikan kenal dengan pembancuh kopi tersebut.

Cuba kita perhatikan gambar-gambar di bawah yang diambil dari video siri lawatan ceramahnya ke seluruh Negara. Apa yang kita dapat tafsirkan dari gambar tersebut.No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.