Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, February 26, 2014

Azmin Ali Saman Suara Keadilan?

Azmin Ali merajuk

Timbalan Presiden Parti Keadilan Rakyat dilaporkanan memulakan tuntutan saman ke atas akhbar partinya Suara Keadilan berikutan beberapa artikel yang dikata “menyerang” beliau. Ini merupakan kali pertama dalam sejarah politik negara apabila seorang pemegang jawatan besar menyaman akhbar partinya sendiri.
Menurut Malaysiakini.com, Setiausaha Agung PKR, Saifuddin Nasution telah melantik Ketua Penerangan PKR, Muhammad Nor Manuty mengetuai jawatankuasa menyiasat dakwaan mengenai tindakan Azmin tersebut. 

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.