Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, February 12, 2014

Video Putar-belit 13 May Terbaru Lim Kiang Siang

Dalam sebuah video keluaran Roketkini yang pernuh dengan helah mainan kata-kata sahaja.


Apa jua ayat Lim Kit Siang boleh dia menjawap apa kemusnahan yang DAP lakukan kepada negara ini?Jadi bagiamana boleh melayakan Lim Kit Siang mahupun DAP untuk bermegah-megah menyampaikan auta Perpaduan Kaum. Sedangkan puak-puak DAP kalau buat silap menyentuh perpaduan kaum pun, sombong tidak mahu minta maaf.

Adakah kita sudah lupa dengan Tiger Tengkorak Jeff Oii yang bongkak sangat terhadap orang melayu 
(baca di pautan ini)

Bagaimana manusia yang bongkak dan sombong untuk mengaku kesilapan sendiri boleh kita percayai membentuk perpaduan kaum? Seterusnya

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.