Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, February 12, 2014

Lesen Niaga Naik Kaw-Kaw Kat Selangor!! Ni Apa Cerita?


Ohh time diaorang sesukahati bagi naik, macai diaorang kata ohh, itu perlu kerana keadaan sekarang memang kena naikkan, naik sampai 300%, ohh itu dianggap kecil kenaikannya, sambil sengeh kera menjawab hal tersebut dan paling best, macai kerang siap berdansa, alah naik pun peduli apa, UMNO je tak boleh naik, kami je boleh, ada faham semua?
Ada macai tiga suku jawab, kita perlu lihat dulu perjanjian dalam lesen tersebut, Adakah ia berkait dengan perjanjian kerajaan yang terdahulu, iaitu kerajaan BN masa era 2004-2008!! BINAWEII!!! Apa ko gila apa ker macai? Ini tahun berapa? Pakatan Haram memerintah baru sepenggal ke berapa? Memang bebal bin bahlol gila nak salahkan BNjuga bila mereka naikkan lesen perniagaan.. gilaps: PakatanHaram dan bebal berpisah tiada beb!! Menyusahkan orang je.. tapi propa dioarang je hero.. kepala bana 

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.