Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, March 20, 2016

Banglo Terlajak Murah , Guan Eng Bertaichi Hingga Tengah Malam Di Facebook
Apek brylcream yang sekarang ini popular dengan banglo terlajak murah dilihat begitu aktif di facebook.
Bagaikan kera hilang bini, Apek brylcream bagaikan meroyan tak keruan,mencabar wakil rakyat berdebat.
Apa yang dia meroyan sangat sampai nak berdebat,lebih baik pergi serah diri kepada pihak SPRM atau PDRM untuk disoal siasat agar nama beliau dapat dibersihkan jika benar benar beliau tidak melakukan penyelewengan.
Rakyat mula persoal kredibiliti Lim Guan Eng di facebook kerana sikap beliau yang tidak konsisten, berbohong dan mengamalkan teknik taichi tertinggi..
  

  

  
  

  

  

  
  

  

  
 
 

 


  

  

 


 


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.