Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Thursday, March 3, 2016

Terkini ADUN DAP Lawan LGE Selepas Dua ADUN PKR Pasal Projek

Wakil Rakyat DAP pula bertelagah tentang projek lebuhraya Kerajaan Negeri Pulau Pinang. Apa yang sedang berlaku di Pulau Pinang? Nampaknya LGE sedang dijatuhkan oleh DAP Pulau Pinang sendiri?
ADUN Pulau Tikus dan ADUN Berapit membantah projek lebuhraya tersebut yang akan menjejaskan sebuah sekolah Cina, sebuah sekolah Tamil dan St. Nicholas Home for the Blind.

Apalah nak jadi dengan Ketua Menteri Lim Guan Eng ni? Semua nak dirobohkan? Kini orang DAP sendiri dah mula berapi dengan perancangan gila LGE. Rasanya ramai juga yang panas hati pasal kes cat untuk orang berbasikal tu.
 
Kalau Adun PKR dia buang dari macam-macam kerusi. Apakah Adun Pulau Tikus akan hilang tempatnya yang berada didalam Pejabat Ketua Menteri? Apakah Adun Berapit akan hilang kedudukan dalam konsesi?1 comment :

Anonymous said...

Adun tu membantah sebab melibatkan sekolah cina...kalau sekolah melayu atau kampung melayu dia pun sokong jugak

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.