Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, March 23, 2016

Malaysia Kini Terdesak Sangat Nak Divert Isu #LGERasuah
Malaysiakini terdesak untuk memfitnah Perdana Menteri, DS Mohd Najib Tun Razak dan Timbalannya, DS Ahmad Zahid Hamidi di saat ringgit kembali mengukuh di mana USD 1 adalah bersamaan dengan RM3.99, hari ini.

Video tersebut bertajuk "Video Dakwa Pemuda UMNO Selangor Desak Najib Undur Awal", telah dimuatnaik oleh kinitv, tonton di sini.

Menurut kenyataan video berkenaan yang dimuatnaik tengah hari tadi:

Satu rakaman yang didakwa daripada kalangan pemuda Umno negeri Selangor mendesak Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak dan Timbalan Perdana Menteri Datuk Seri Zahid Hamidi melepaskan jawatan kini viral di laman sosial. Rakaman tersebut dipercayai berlaku ketika satu mesyuarat pada hujung minggu lalu. Di dalam rakaman tersebut jelas terdengar laungan rasuah!... rasuah!
Amat malang fitnah yang cuba diutarakan oleh Malaysiakini tidak berhasil. Video berkenaan adalah video kitar semula pada tahun 2009 yang tidak ada kena mengena langsung dengan DS Mohd Najib Tun Razak mahupun DS Ahmad Zahidi, kata Sumber

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.