Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, March 9, 2016

Sudahkah Kit Siang Tarik Balik Tuduhan Jahat Terhadap PERKASA


ibrahim-kit


AIDC Sudahkah penasihat DAP, Lim Kit Siang menarik balik tuduhan terhadap Pertubuhan Pribumi Kebangsaan Malaysia (PERKASA) sebagai sebuah pertubuhan rasis ?

Tuduhan PERKASA sebagai pertubuhan rasis dibuat secara konsisten oleh Kit Siang sejak pertubuhan itu ditubuhkan, iaitu selepas Pilihan Raya Umum ke-12.

Sebelum ini, Kit Siang pernah melabelkan PERKASA sebagai dengan pelbagai gelaran negatif termasuk sebagai ‘kelahiran syaitan atau Kejahatan‘, namun, pada Jumaat lalu, suasananya mula berubah apabila Kit Siang dilihat menyambut salam daripada presiden pertubuhan itu, Datuk Ibrahim Ali.


ibrahim aliNo comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.